Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08
üzenetére
[link]
Ilyenem van, viszont utálom a tokot, és rendeltem egy ilyet [link], persze az elejére nem fogom rátenni mert ronda, de a hátulján jól mutat, nem karcolódik a telefon, és nem kopikA kijelzőt védheted fóliával, így a karcok azon lesznek majd, és nem a glasson
Ennél több felesleges, vigyázni kell rá
Sensationomon csak egy fólia volt, de úgy adtam el ahogy kaptam, pedig sokáig nálam volt, One x szintén, és Desire HD is, bár az egyszer leesett 20cm-ről és lett kis ütődés rajta, minden telefonomra tudtam eddig úgy vigyázni csak egy fólia mellett, hogy nem lett semmi bajuk
One-t féltem, mert elvileg kopik, így kell rá ez a Skin cover -
datomi
tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Köszi

Az a barna b@szottul jól néz ki
-
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Köszi, de nekem ezek a hajtogatós megoldások annyira nem jönnek be, esetleg valami más ötlet?
-
SeatLeon08
tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
-
szabi510
tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Köszi a tanácsokat, mindent megpróbáltam. Jetaudioval és poweramppal is, de semmi. Gyári fülessel és egy sennheiserrel sem megy, állandóan az utolsó számot tárcsázza.
Feladom... -
szabi510
tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Próbáltam én is poweramppal, jetaudio-val, de mindegyikkel hívott dupla gombra. Ma lesz nálam egy szűz One, kipróbálom azon is. A füles egy egyszerű sennheiser mm30.
-
baani59
aktív tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Én egy RC E240-est használok(tam) az ARHD 22.0-el (gyári 4.2) minden segéd program nélkül.
Kétségtelen, hogy bizonyos funkciók többszörös gombnyomással, ill. lenyomva tartás és ismételt rányomással érhetők el, de némi memóriával és ritmusérzékkel ez megoldható. A hangminősége az átlagosnál jobb - jó mélyekkel és jó dinamikával. Az én fülem is átlagos (remélem...), vájtfülűek lehet, hogy nem értenek velem egyet.
-
szabi510
tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Nekem szintén tárcsáz. Baromi idegesítő hogy nem jövök rá miért.
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08
üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Egy oldalt olvass vissza, pont erre írtam megoldást. Az érdekesség az, hogy telepítés után beállítottam az alkalmazást majd le is tiltottam, de a duplaklikk működik így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mondom simán működik nálam a gyári headsettel és a Monitor-ral is. Van kifejezetten egy opció benne a HTC-khez.