- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
2014.júl. óta van egy edigitalban vásárolt (2 éves gyári garanciával rendelkező) HTC ONE M7 Dual SIM-es (802w) telefonom. Eddig teljesen meg voltam vele elégedve, viszont az utóbbi időben elkezdett "vacakolni".
1. Tudom, nem egy mai csirke már de akkor sem értem, hogy miért kezdett el a felső hangszórója halkulni? Már utcán alig hallom akivel beszélek, pedig csutkán fel van tolva a hangerő. Eléggé észre lehet venni a dolgot, amikor pl. youtube-ot nézek fektetve és egyikszer az egyik, majd utána a másik hangszóró rácsot takarom le hüvelykujjal. Ez vajon garanciában orvosolható?
2. Azt is az utóbbi időben kezdte el csinálni, hogy ~15-20%-ig "normálisan" merül majd onnan hirtelen, egyik pillanatról a másikra. Volt olyan hogy 15%-on állt, már épp át is váltott energiatakarékos módra, jött egy bejövő hívás, kicsörgött de felvenni már nem tudtam, mert lemerült. Ez vajon garanciában orvosolható még? Vagy akksira csak 1 év gar. van
Ha garira kerül a sor, elég csak telefonon bejelentenem nekik és leadom valahol?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest