Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 11:46:31

LOGOUT.hu

HTC ONE

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37401) Ununqatrium válasza ferob (#37400) üzenetére


Ununqatrium
aktív tag

Köszi a választ. Kalibrálja magát? Feltöltődött. Levegyem, vagy hagyjam estig csepptöltésen?

Nem csoda, hogy az ütő megállt bennem, mivel a gari március végén járt le :B

[ Szerkesztve ]

Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu

(#37402) ferob válasza Ununqatrium (#37401) üzenetére


ferob
őstag

Egy ideig hagyhatod, de ha 95% fölött megnézted, hogy hogyan áll a töltés, akkor nem töltötte 100%-ra, mert úgy hamar zöldre vált a LED, amit csepptöltéssel sem tölt fel teljesen, ekkor le kell meríteni 95% alá és megint hagyni a töltőn, mert egyéb esetben az első pár percben hamar 96% környékén találja magát az ember.
Más kérdés, hogy a megfelelő töltöttség visszajelzésnek ez sem tesz jót most, viszont ha nem indítod újra vagy kapcsolod ki a telefont, akkor 2-3 teljes feltöltés és lemerítés helyre fogja hozni teljesen, ha töltés közben nem nyomkodod a készüléket, valamint azért ne hagyd feltétlen 10% alá esni, akkor már tedd fel tölteni.

[ Szerkesztve ]

(#37403) Dexter-2000


Dexter-2000
őstag

sziasztok
m7-nél maradhat a gyári sense, vagy érdemese gpe-re frissíteni?
ha jól tudom a sense csak 5.0-ig míg a gpe 5.1 ig van támogatva.

Szépnapot!

(#37404) ferob válasza Dexter-2000 (#37403) üzenetére


ferob
őstag

Ez csak rajtad áll, mivel különösebb eltérés nem lesz a magasabb verzió miatt, maximum annyi, hogy a GPE a mai napig kapja a biztonsági frissítéseket minden hónapban, viszont S-OFF nélkül nem lehet GPE variánsra konvertálni.

(#37405) Dodeszh


Dodeszh
tag

Köszönöm mindenkinek a közel három éves társaságot és segítséget, elköszönök, váltottam telefont.
Egyrészt szükségem lett két SIM kezelésére, másrészt pedig egyre több problémám volt az akkuval: többször fordult elő, hogy 30-40%-ról egyszer csak kikapcsolat a telefon, és bekapcsolás után 1-2% töltöttséget jelzett csak, illetve így közel három évesen már nem bírta végig a napot, és állandóan tölteni kellett.
Huawei Mate 8 lett a nyerő (2 SIM, 4000 mAh akku, 6"), egyelőre elégedett vagyok, a méretet szokni kell még.

(#37406) _Flood_


_Flood_
aktív tag

Holnap itt a 10-es, ma meg ezt találtam: [link]

(#37407) Dexter-2000 válasza ferob (#37404) üzenetére


Dexter-2000
őstag

rendben köszönöm szépen, akkor marad a sense.
s-off csak gari szempontjából fontos ha jól tudom ügye?

Szépnapot!

(#37408) ferob válasza Dexter-2000 (#37407) üzenetére


ferob
őstag

Az S-OFF többek között azért kell, hogy tudj pl. firmwaret és MID-et módosítani, ami a GPE variánshoz kell.

(#37409) TechData válasza pjen (#37355) üzenetére


TechData
tag

Elkopott az USB csatlakozód! Azért tölt lassan...Szervizben cserélik majd neked :)

LG G Flex 2 (Titan Silver)

(#37410) pjen válasza TechData (#37409) üzenetére


pjen
félisten

? :)

(#37411) Ununqatrium válasza ferob (#37402) üzenetére


Ununqatrium
aktív tag

Hi. Megfogadtam a tanácsod, de az eddig makulátlan akkuval gondjaim vannak. Sose merült még kikapcsig, most abszolút értetlenül állok a problémával szemben. Négyszer fullra töltöttem, de totál zavarodottan merül továbbra is. 50 százalékig arányosan, aztán lerakom éjszakára aludni, és reggel úgy ébredek, hogy a semmitől csutkára van merülve. Alacsonyabb töltöttségnél pillanatok alatt elfogynak a százalékok, feltöltve semmi gond. A nagyobb gondom viszont nem ez, hanem az, hogy az akku fele annyi ideig sem bírja, mint előtte. Az én igénybevételem mellett a két napot minimum tudta, most egy nap a plafon. Szerintem totál átvágja magát a telefon, magával az akkuval nem lehet probléma. Van valamiféle javaslatod, esetleg bárki másnak? Jelenleg a telefon kis túlzással használhatatlan.

Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu

(#37412) Dot


Dot
őstag

Sziasztok!

Megoldható-e a telefonra az, hogy rootolt 4.4.x-es gyári romot telepítek Sense felülettel?
Gari már nincs rá.
Jelenleg gyári állapotban az OS.

Ha igen akkor át lehet vinni az olyan adatokat mint pl: wifi authentikációk?

élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!

(#37413) ferob válasza Ununqatrium (#37411) üzenetére


ferob
őstag

Amit még tudsz csinálni, hogy feltöltés után lefuttatod a legfrissebb gyári RUU-t, többet tanácsolni nem tudok így látatlanban, de ha akarod, akkor rá tudok nézni, hogy mi a helyzet.

(#37412) Dot: Mivel már sehonnan nem érhető el régebbi ROM és S-OFF nélkül nem tudsz régebbi RUU-t lefuttatni, ezért így önmagában nem lehet megoldani.
Ettől függetlenül, ha használtad a beépített biztonsági mentést, akkor többek között a vezeték nélküli hálózatok jelszavai is visszaállíthatóak.
Ha továbbra is érdekel a régebbi rendszer felrakása és az S-OFF, akkor írj egy privát üzenetet.

[ Szerkesztve ]

(#37414) sipy888


sipy888
aktív tag

Az M7-m mostanában azt csinálja, hogy esténként amikor felteszem töltőre, reggel pedig leveszem róla , nem tölt szinte semmit rajta. Még nem tudom, hogy az akksi a rossz, vagy a töltő, ennek utánajárok.

Amennyiben az akksi a rossz, akkor hol tudom cseréltetni? Neten láttam 4k-ért újat, de nem tudom hol merjem kicseréltetni. Hivatalos szervízbe érdemes küldeni?

(#37415) ferob válasza sipy888 (#37414) üzenetére


ferob
őstag

Ha a töltésen kívül nem merül nagyon a készülék, akkor ha az USB kábel működik, pl. tudod vele a géphez csatlakoztatni a telefont, abban az esetben egyértelműen a töltőfej hibásodott meg.
Többnyire ezek így mennek tönkre, néha tölt még párszor, de a legtöbb esetben szinte semmit és inkább csak merül az akkumulátor.

(#37416) no more válasza ferob (#37415) üzenetére


no more
addikt

Töltőt honnan érdemes rendelni? Töltőfej+kábelt. Az enyémen a csatlakozó már nagyon gyenge, lötyög a telefonban, néha ki is esik.

Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx

(#37417) ferob válasza no more (#37416) üzenetére


ferob
őstag

Ha lötyög, az nem feltétlen biztos, hogy a kábel hibája, mert kophatott el a telefonban lévő csatlakozó is, így ezért azt előbb nem árt kipróbálni.

A hálózati adapter és a kábel vásárlásával kapcsolatban kérdés, hogy mi a cél, mert biztos forrásból beszerezni gyárit nem olcsó, esetenként még a HTC gyorstöltőjével egy árban kapható, sőt ha pl. valaki később tervez venni olyan telefont, ami támogatja a QC2.0 vagy QC3.0 szabványt, akkor célszerűbb egyből egy ilyennel ellátott adaptert vásárolni, amit lehet drágábban a készülékkel azonos márkában vásárolni, míg olcsóbban lehetőség van a Blitzwolf, Tronsmart, Aukey stb. márkákból választani.
A Blitzwolf vonalon lehetőség van kétoldalas kábelt beszerezni, aminek nem számít, hogy milyen irányból dugjuk a készülékbe, valamint fonott, ezért sokkal nehezebben törik meg és a csatlakozók feje is fémből van, valamint ez a megoldás kényelmesen kijön 4-5 ezer forintból.
A kábel és a hálózati adapter alább látható is a képen.

[ Szerkesztve ]

(#37418) no more válasza ferob (#37417) üzenetére


no more
addikt

Nem igazán tervezek új telefont venni, nekem tökéletes az M7, most van kijelző cserén, T-Mobile biztosító által, aztán küldöm garanciára, mert májusban lejár a 2 év. Én csak egy normális töltőt szeretnék, ami nem fogja tönkretenni az M7-et. Vagyis, igazából én fogalmaztam rosszul, mert kábel kell. :D Valamennyire biztos kopott a telefon csatija is (ezt remélhetőleg cserélik gariban), mert tesóm Z-jének a töltője sem szuper stabil, de sokkal jobb, mint az itthonim, szépen bepattan a helyére. A sajátom totál nem jó. A mostani kölcsön telefonomban is lötyög ez a kábel.

Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx

(#37419) sipy888 válasza ferob (#37415) üzenetére


sipy888
aktív tag

Köszi. Most hogy mondod lehet a töltő a rossz mert a munkahelyi Nokia töltöm mindig feltölti a telefont, és a kábel is tuti jó mert szoktam a PC-re másolni. Egyébként a vezeték feje kb ki-be jár a telefonbol, nem kattan bele, a fogak be vannak ragadva....

Olyan is elofordul hogy 20%on van a telefon és egyszer csak lemerul és kikapcsol. Szerintem már az akksi sem 100-as. 3eves a telefon. A gyári akkutesztet lefutottam ott nem mutatott hibát.

[ Szerkesztve ]

(#37420) Dexter-2000 válasza ferob (#37417) üzenetére


Dexter-2000
őstag

a fordítható micro usb működik az m8-al is?
pár helyen olvastam hogy túlságosan szorul, illetve valahol haza is vágta a telefon csatlakozóját.

Szépnapot!

(#37421) ferob válasza Dexter-2000 (#37420) üzenetére


ferob
őstag

Nem a telefon típusától függ, minden készülékkel működik, amin van micro USB.
Ha gond lenne vele, akkor nem is említettem volna ezt a fajtát.

(#37422) Del Toro


Del Toro
újonc

Üdv!

Ilyet látott már valaki HTC One M7-nél?
kép

Ezzel mit lehet kezdeni?

Köszi

[ Szerkesztve ]

(#37423) Kocsó


Kocsó
aktív tag

Sziasztok!

2014.júl. óta van egy edigitalban vásárolt (2 éves gyári garanciával rendelkező) HTC ONE M7 Dual SIM-es (802w) telefonom. Eddig teljesen meg voltam vele elégedve, viszont az utóbbi időben elkezdett "vacakolni".
1. Tudom, nem egy mai csirke már de akkor sem értem, hogy miért kezdett el a felső hangszórója halkulni? Már utcán alig hallom akivel beszélek, pedig csutkán fel van tolva a hangerő. Eléggé észre lehet venni a dolgot, amikor pl. youtube-ot nézek fektetve és egyikszer az egyik, majd utána a másik hangszóró rácsot takarom le hüvelykujjal. Ez vajon garanciában orvosolható?
2. Azt is az utóbbi időben kezdte el csinálni, hogy ~15-20%-ig "normálisan" merül majd onnan hirtelen, egyik pillanatról a másikra. Volt olyan hogy 15%-on állt, már épp át is váltott energiatakarékos módra, jött egy bejövő hívás, kicsörgött de felvenni már nem tudtam, mert lemerült. Ez vajon garanciában orvosolható még? Vagy akksira csak 1 év gar. van :F
Ha garira kerül a sor, elég csak telefonon bejelentenem nekik és leadom valahol?
Előre is köszi a választ!

:R :R :R :R :R

[ Szerkesztve ]

__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro+Watch, Nothing Phone (2)+OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''

(#37424) ferob válasza Del Toro (#37422) üzenetére


ferob
őstag

Legközelebb elég kisebb méretben is beilleszteni, de ettől függetlenül ezt azért látod, mert a készülék S-OFF állapotú, ami teljesen független a telefon típusától, minden HTC készüléken ilyen üzenet jelenik meg ebben az esetben.

(#37423) Kocsó: Azért halkabb a hangszóró, mert a furatok eltömődtek, pucold meg egy száraz, puha fogkefével.
A másik problémádhoz nem is kellett volna sokat keresni a topikban, mivel épp volt róla szó, de nézd meg pl. ezt és ezt a hozzászólásomat, mert ezek alapján rendbe fog jönni.

[ Szerkesztve ]

(#37425) sipy888


sipy888
aktív tag

írtam a szervíznek, hogy szeretnék akkumulátort cserélni, adjanak egy árat. Azt válaszolták, hogy csak akkor adnak árat ha beküldöm a telefont. Ezt érti valaki? Hogyan nélkülözhetném a telefonom napokig, csak azért, hogy megtudjam mennyibe kerül egy akkumulátor csere?

(#37426) ferob válasza sipy888 (#37425) üzenetére


ferob
őstag

Bevizsgálás nélkül senki nem fog árajánlatot adni látatlanul, mivel bármilyen hibája lehet a készüléknek és a javításért garanciát kell vállaljanak.

(#37427) sipy888 válasza ferob (#37426) üzenetére


sipy888
aktív tag

értem. Te tudsz egy nagyságrendi árat mondani mennyi lehet az akksi csere? Cserekészülékre gondolom ne számítsak.

(#37428) ferob válasza sipy888 (#37427) üzenetére


ferob
őstag

Őszintén megmondom, hogy nem értem, hogy miért számít mindenki kölcsönkészülékre, elvégre ahhoz nem pár darab telefont kéne tartania egy szerviznek, akinek egyrészt nem feladata, másrészt minek okozna magának további fejfájást.
Egy időben a szolgáltatók adtak, ez rendben is van, de ők telefonokat árultak és nem a javítás volt a profiljuk, hanem az előfizető megtartása volt a cél, persze manapság ez már átalakult.

A készüléken történő bármilyen javítás várhatóan több, mint amennyit szánnál rá, mivel valószínűleg olyan áron csinálnák meg, mint amennyiért veszel egy ugyanilyen típusú használt készüléket.
Sajnos manapság annyi telefont dobnak piacra, hogy pénzben az értéke igen hamar és igen sokat esik, míg a szerviz költségei ettől nem csökkennek, így ők továbbra is ahhoz mérten egy magas áron fognak dolgozni.

Töltsd fel teljesen a telefont, majd írd be a tárcsázóba a *#*#4324#*#* számsort, majd More gomb és ott válasszad a Battery Test lehetőséget, itt figyelmeztet, hogy tedd repülő üzemmódba, majd várd meg míg végez a teszt, így megtudod, hogy milyen állapotban van az akkumulátorod.

[ Szerkesztve ]

(#37429) Dexter-2000


Dexter-2000
őstag

Ezt a frissitést nem tudja telepiteni a telo. Piros felkiáltójel egy háromszögben. A telefon aliexpresses 8db 1 es ciddel

[ Szerkesztve ]

Szépnapot!

(#37430) ferob válasza Dexter-2000 (#37429) üzenetére


ferob
őstag

Bár kérdést nem tettél fel, de az oka az, hogy nem tud semmilyen frissítést alkalmazni a készülék, hogy egy nem európai régióba szánt készülékre felrakták az európai ROM-ot, ráadásul egy jó régit.
Te magad nem fogod tudni megcsinálni, mivel ehhez nem elég önmagában egy SuperCID, ha szeretnéd, hogy segítsek, akkor keress meg privát üzenetben.

(#37431) Kocsó válasza ferob (#37424) üzenetére


Kocsó
aktív tag

(#37424) ferob: :R :R :R :R :R
Úgy szólnak a hangszórók, mint újkorában!!!!! :C :C :C
(hihetetlen mennyi kosz bele volt ragadva...)
Régebben többet olvasgattam a fórumot (több időm volt) és már akkor is írták többen ezt a megoldást, de hogy őszinte legyek, kiment a fejemből :B
A gyári visszaállítást is meg fogom ejteni, mert már rá fér az Androidra... (közel 2 éve nyúzom a rendszert) :K
Még egyszer köszi!

[ Szerkesztve ]

__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro+Watch, Nothing Phone (2)+OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''

(#37432) no more


no more
addikt

Visszajött a telefonom végre 2 hét után a szervizből, a Telekom Biztosító által csináltattam meg, kijelző törésért küldtem be. A telefon gyakorlatilag vadi új lett, kicserélték még a hátlapot is, a gombok is hihetetlen erősen világítanak, ellenben lettek problémák. Undorítóan recseg a felső hangszóró + tele lett illesztési hibával a készülék, emiatt a jobb-alsó sarokban szépen szivárog ki a kijelző fénye. Még a hátlap sincs rendesen visszarakva, el van csúszva a kameralencse. Elég gáz, hogy ilyen kotványul dolgoznak a szervizben. Hívhatom fel megint a biztosítót és lehet folytatni a bohóckodást. Jövő hét után lejár a garancia még az lesz a poén, ha nem nyúlnak hozzá ez miatt.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx

(#37433) ferob válasza no more (#37432) üzenetére


ferob
őstag

A vállalt jótállás és a készülékbiztosítás teljesen független egymástól, így amíg fizeted, addig nekik kötelességük a vállaltakat betartani, valamint sajnos ez várható volt, hogy lesznek gondok.
Ha teljesen lecserélték az elejét a kerettel együtt, akkor nem szabadna recsegjen a hangszóró, az inkább csak akkor, ha valami közé kerül vagy szerelés közben teszik tönkre, de ugyanez igaz a hátlapban található lencsére is, mert bele van ragasztva, hacsak nem konkrétan a modulra gondoltál.
Az illesztési hibákat biztosra venném, hogy meg fognak maradni, mivel nem fognak tökéletes munkát végezni, valamint ha a végén csak az marad, akkor le fognak rázni azzal az indokkal, hogy az a rendeltetésszerű használatot nem befolyásolja.

[ Szerkesztve ]

(#37434) no more válasza ferob (#37433) üzenetére


no more
addikt

Tehát, gyakorlatilag, ha van egy HTC telefonom, akkor az életben ne küldjem szervizbe, mert összetákolják és sosem fogom visszakapni normális állapotban? :Y

Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx

(#37435) ferob válasza no more (#37434) üzenetére


ferob
őstag

Ez sajnos úgy általában igaz mindegyikre, mivel amit egyszer szétszednek az sose lesz már olyan, mivel ha olyan embereket alkalmaznának ilyen feladatokra, akik aprólékosan odafigyelnek erre, akkor nem haladnának a munkával és rövid úton megszűnne a munkaviszonyuk.
Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy mivel a biztosítás keretein belül kerül javításra, ezért olyan szerződött cég fogja végezni, akinek konkrétan semmi köze a HTC márkához vagy a hivatalos szervizhez.

[ Szerkesztve ]

(#37436) no more válasza ferob (#37435) üzenetére


no more
addikt

Pedig megörültem, az egész házat kicserélték a kerettel, teljesen új lett, a karcos kameralencse védőüveg is új lett a SIM-tálcával. De a hangszórót nem bírom elviselni ebben az állapotban.

Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx

(#37437) ferob válasza no more (#37436) üzenetére


ferob
őstag

Nem is kell annyiban hagyni, de egy idő után már egyre kevésbé lesznek segítőkészek.

(#37438) no more válasza ferob (#37437) üzenetére


no more
addikt

Hát, egy próbát megér... :)

Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx

(#37439) Ununqatrium


Ununqatrium
aktív tag

Sziasztok! Meg tudja mondani valaki, mi a szösz ez a csillag az értesítési sávon? Lehúzom, de semmiféle értesítés nincs sehol.

[ Szerkesztve ]

Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu

(#37440) ferob válasza Ununqatrium (#37439) üzenetére


ferob
őstag

Az értesítések prioritásra vannak állítva, így attól függően, hogy milyen ROM-ot használsz, ki tudod kapcsolni, ha a hangerő gombot megnyomod egyszer, majd az Összes szóra nyomsz, de ha így nem, akkor a Beállítások > Hang és értesítés > Jelzések > Ha hívás vagy értesítés érkezik > Mindig jelezzen beállítást választod.

[ Szerkesztve ]

(#37441) Ununqatrium válasza ferob (#37440) üzenetére


Ununqatrium
aktív tag

Köszi. Gyári ROM, valószínű a hangerő gombbal állítottam el véletlenül. Szerintem inkább az asszony :D Sose jöttem volna rá :B

Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu

(#37442) ScrapUnit


ScrapUnit
aktív tag

Szevasztok!

USB csatit mivel lehet hatékonyan kitisztítani? Sűrített levegő, vagy inkább chip contact spray?

Tegnap megbolondult, néha nem veszi a töltést, gépre dugva több usb kábellel sem létesít adatkapcsolatot a töltésen kívül. Néha magától felkapcsolja az LCD-t, mintha töltőre lenne csatlakoztatva, de olyan is volt, hogy saját töltőjére dugva mindig a CAR alkalmazást akarta elindítani.

::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

(#37443) ScrapUnit válasza ScrapUnit (#37442) üzenetére


ScrapUnit
aktív tag

Nemrég átváltott a telefon usb host módba, így nem engedte a töltést. Jelenleg csak usb kábel és laptop áll rendelkezésre. Az usb host mód megoldva XDA-s leírás alapján. Már csak azt kellene megoldani, hogy lássa a számítógép. Lehetséges, hogy az usb csati annyira bekoszolódik, hogy ilyen hibákat produkál? A telefon lapjára elvileg júliusig még van garancia, ha ez nem az usb hibája. A safe módos okosság megoldotta azt is, hogy ha hívok valakit, akkor ne kapcsolja be magától azonnal a kihangosítást.

::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

(#37444) ferob válasza ScrapUnit (#37443) üzenetére


ferob
őstag

Száraz fogkefével tisztíthatod, de ez hardveres hiba lesz, szóval inkább a javítás fog rajta segíteni.

[ Szerkesztve ]

(#37445) ScrapUnit válasza ferob (#37444) üzenetére


ScrapUnit
aktív tag

Meló után beviszem egy gsm üzletbe, ahol elvileg szakszerűen megtudják tisztítani az usb csatit, aztán reménykedek, mert elvileg már nem garos. Töltést szerencsére még veszi, de sűrűn felkapcsolja az lcd-t.

::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

(#37446) ferob válasza ScrapUnit (#37445) üzenetére


ferob
őstag

Őszintén megmondom, hogy ez lehúzásnak tűnik, te magad is meg tudod tisztítani, de ha van elkölteni való pénzed, akkor nyugodtan vidd, viszont javításra semmiképp ne hagyd ott, ha nem akarsz magadnak problémát.

(#37447) ScrapUnit válasza ferob (#37446) üzenetére


ScrapUnit
aktív tag

Ha most elkér 1 ezrest a tisztításért, az nem vág oda, 1 chip contact spray 1500-nál indul, a fogkefe nem fogja megoldani. A HTC szervízt kihagyom, nem tudok rá várni 1,5-2 hónapot mire visszaér, így az aprón fog valószínűleg landolni.

Otthagyni semmiképp sem fogom.

[ Szerkesztve ]

::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

(#37448) ferob válasza ScrapUnit (#37447) üzenetére


ferob
őstag

Ahogy gondolod, de azért azt te is feltételezheted, hogy nem azért kapcsol be a kijelző, mert koszos a csatlakozó, elvégre nem fémreszelék gyűlt fel ott.
Ha szerencséd van, akkor csak egy hibás csatlakozó, ami külön flex kábelen található a mikrofonnal együtt, így nem kell komolyabb alkatrészeket cseréltetni.
Viszont a hivatalos szervizre sose kellett másfél vagy két hónapot várni, mivel a leadástól számított maximum 2,5 hét alatt visszaért, de ha a központban adod le Budaörsön, akkor másfél hét alatt vagy a hét napjától függően akár előbb is visszaérhet.
Ha felrakod eladásra, akkor azt azért nem árt szem előtt tartani, hogy mivel nem tölthető, ezért alkatrészként szinte semmit nem fogsz érte kapni, szóval sokkal célravezetőbb a javítás ebben az esetben.

(#37449) ScrapUnit válasza ferob (#37448) üzenetére


ScrapUnit
aktív tag

Tölthető, de a gép nem ismeri fel.

::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

(#37450) ScrapUnit válasza ScrapUnit (#37449) üzenetére


ScrapUnit
aktív tag

Gond akkor van, ha a javítás megkarcolja a telefon eladási értékét. Kb. 9 hónapja kapott új lapot, előtte mindenét cserélték, 7 hét alatt ért vissza. A MO-i HTC ügyfélszolgálatos akkor azt mondta, hogy az alaplapra 1 év gari van. Ma beszéltem egy angol ügyfélszolgálatossal, ő azt mondta 3 hónap...jó móka lesz :W Mikor lapot cseréltek, azt mondták más szériaszáma, imei száma lesz, nos úgy jött vissza, hogy minden a régi volt benne. Mindenesetre az összes papír megvan.

::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.