- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Mindenesetre a plexi minősége ugyanaz a trotty

-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Nah, most tudtam megkacsintani ezt a dolgot, én nem vettem észre különbséget. Úgy fest, nálam nem zavar be a hátlap.
gery2123 "addig nem fog mint a desire ez tuti" < ezt miből gondolod? Nálam a Desire is beadta a kulcsot egy év után, igaz, valamilyen részben biztosan nekem köszönhetően, mivel kicsit "megsütöttem"

-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Azt hiszem, még a ma este folyamán kiderítem, bezavar-e a fókuszban

-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Remélem, nem kell miattad új hátlapot vennem

Nagyot néznék, ha csupán emiatt akarna olyan nehézkesen éles fotót lőni időnként. -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Nálam is karcos a plexi, viszont ha ostorral ütnének, akkor se tudnám megmondani, mitől. Ha stukkert tolnának a képembe, és üvöltözve kérdezgetnék tőlem, hogy mit követtem el a lencsét védő plexivel, akkor is azt mondanám, hogy nem tudom. Szinte sose érintkezett semmivel, hisz kb. fél millimétert be is van süllyesztve. Ám most valami olyat követtél el, ami miatt holnap muszáj leszek letesztelni a cuccot hátlap nélkül

-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Köszi az elismerést.
Nálam nem volt köztük semmi. Ritkán váltok telefont, de ha beújítok egyet, akkor nem adom a "nagyon tuti" szint alá

Ha a készülékház egyszerűbben szétkapható lenne, az enyém valószínűleg már a szervizben lenne a kamera miatt. Jelenleg tudok vele sötétben fotózni, egy kis ésszel és ügyességgel kisakkozható egy jó kép, de böki az oldalam, hogy emiatt nem tökéletes példány

Az utolsó előtti mondatodnak örülök, gondolom, akkor nálad is egy Glacier White One-nak van helye.

Töréstesztet tuti nem fogok végezni, embertelenül bebugyolálom, ha viszem valahová
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest