Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethbalazs
tag
Megmondom őszintén, az utóbbi időben elég rosszakat hallok róluk, sorra mennek tönkre, vagy alaplap, vagy az Nvidia GPU miatt. Az enyém hibátlan állapotú volt, de megijedtem, és bizony eladtam én is. Becseréltem, ráfizetéssel, egy hardverben gyengébb Thinkpad SL300-ra. És nem bántam meg. közel 5 órás üzemidő, halkabb működés.
Megjegyzem, hogy az eladott pavilionom, azóta is tökéletesen működik...gondolom nem mind rossz, vagy csak néhány hibás széria volt, vagy...csak idő kérdése...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Konteó topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Elektromos cigaretta 🔞
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest