- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Robez88
tag
Semmi probléma, a fontos dolgok esetében mindig szélsőségesek a nézetek.

Én azt egy szóval sem mondtam hogy ezzel lehet a legesleggazdaságosabban nyomtatni, szóval ezen ne rugózzunk tovább, nem értem miért kell egymásnak esni, főleg úgy, hogy néhányan még azt sem tudták megnézni, valójában nem 20.500 Ft a F4580. A cikkben is egyértelműen leírtam, szállítással és egy XL-es patronnal került annyiban.
Én sem vagyok otthonos a nyomtatók világában, egy átlagos júzer vagyok. Megkérdeztem pár embert aki jobban hozzáértő, és megvettem. Legközelebb jobban utána nézek. Nekem tetszik, örülök neki, sok másoknak is tetszik.
Tisztelet!
-
Robez88
tag
Köszönöm a dicséreteket!
Abban igazat adok, hogy kicsit túlzás a 2 évente történő csere, ez csak az eddigi tapasztalat volt.
Ellenben azt mondhatom hogy a driverekkel és felhasználói környezettel komoly problémák vannak, amit mindenképpen orvosolni kéne. Na meg a több mint 1 GB helyfoglalás, azt tudom hogy napjainkban min. 250 GB tárhely van a számítógépekben, de akkor is.
Ha valakinek esetleg SSD-je van, akkor már nem is olyan kevés.A típusválasztás az mindenkinek a személyes dolga. Ugyan úgy mint a telefonokkal, vagy a tévékkel kapcsolatban, mindenki más márkára esküszik. Azt gondolom egy ársávban hasonló terméket lehet kapni, persze mint mindig a kivétel erősíti a szabályt.
-
Robez88
tag
Már nem tudtam szerkeszteni...
A Philips, amit lecseréltem, a cikk elején írok róla, de nincs márka megemlítve!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A számolásnál az alap árakból indultam ki: én úgy költöttem 20.000 Ft, hogy vettem még egy XL patront is + szállítás.
Tehát ha abból indulok ki hogy mindkettőhöz csak a csomagban található tintapatron jár (FF) akkor 10.000 Ft a differencia. 22 vs 12. A többi már magától értetődő.
Nem vettem beszólásnak, csak a biztonság kedvéért írtam!

mhorvat!
Köszi, azért készítettem a beszámolót, mert épkézlábat én sem találtam, megvétel előtt jó lett volna részletesebben tájékozódni!

Az általad említett kellék ár után azt hiszem nincs is értelme magyarázkodni, igaz csak után gyártott patron, de a mindennapokban megfelelő! -
Robez88
tag
Fu, nem is tudom hirtelen mit mondjak!

Természetesen igazad adok Neked. Nem akarok vitatkozni, én is csak tanácsot kaptam a témában, az alapján cselekedtem.
De akkor kicsit számolgatnék én is:
10.000 Ft a differencia a két nyomtató között (legjobb esetben) . A laponkénti nyomtatás 4 Ft-tal kerül többe. Azaz 2500 oldalt kell nyomtatnom ahhoz, hogy a pénzemnél legyek. Ismerem a családom, havi 50 oldalnál nem lesz több, de még ha 100-zal is számolok akkor is 25 hónap (~2 év).
Sajnos van rossz tapasztalatom az említett Philips eszközzel, 2 év múlva úgy is újat kell vennem, meg amúgy is ennyi idő az IT világában szerintem sok.
Vélemény?Tényleg nem beszólás, ne érts félre!

-
Robez88
tag
Igazatok van, ez kimaradt!

Nos 5 "fajta" patront lehet venni:- HP300 FF CC640EE (~200 oldal kapacitás): javasolt ár: 4.600 Ft
- HP300 színes CN637EE (~165 oldal kapacitás): javasolt ár: 5.500 Ft
- Kombinált CC643EE (HP300 FF + HP300 színes): javasolt ár: 8.500 Ft- HP300XL FF CC641EE (~600 oldal kapacitás): javasolt ár: 9.000 Ft | webshop ár: 6.213 Ft
- HP300XL színes CC644EE (~440 oldal kapacitás): javasolt ár: 10.500 Ft | webshop ár: 7.575 FtAzt hiszem mindent leírtam. Külön-külön nem kerestem meg a többi patron webshop árát, XL-es árak onnan vannak ahonnan rendeltem. Jól látható, hogy a HP által javasolt ár és a tényleges köszönőviszonyban sincs egymással, az arányok által becsülhető a többi is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha valakinek esetleg SSD-je van, akkor már nem is olyan kevés.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)