Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Rap, Hip-hop 90'
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Köszönöm!
Tényleg csak egy billentyű fröccsenés, android alkalmazás topikba illetlenül hosszú lett volna.Amilyen zajos, torzított zenét hallgatok ahhoz nekem éppen megfelel.

Amúgy pár nyomkodás mindkét készüléken és megvagyok.
Persze minél jobb a fogadó készülék, annál jobb az onnan kimenő jel.
Pártolom a csináld magad megoldásokat (nem mindenben), de ha már ott porosodott egy eszköz, amit még be tudok fogni nem csak óra funkcióra (lecserélték a settopboxomat és az új nem jelzi ki az időt, nekem meg hiányzott), hanem ilyen hangátvitelre is és bírja a készülék, akkor miért ne legyen kihasználva?
Biztos, hogy nem Hi-Fi rajongóknak lett kitalálva ez a megoldás.
Sajnos ez a telefon nem kapcsol be az akkumulátor nélkül, próbáltam. Jelzi, hogy kap áramot (jelző led), de bekapcsolni, nem akar.
De köszönöm a észrevételeidet, tanácsodat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Eladó Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 12/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest