Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Bakker mai bringázás előtt megint eljátszotta a GPS update szopatást az óra. Épp 1 hete küzdöttem vele, hogy a futásra jó legyen, erre ma megint megszívatott. Szerencse hogy ilyenkor telón el tudom indítani az edzést. Nem is az a gond, hogy épp frissíteni kell a GPS-t, ha megnyitnám a Health appot 1-2 perc alatt lefrissítené oszt Go, de nem hiába nyitom meg várok sokkal többet is, ilyenkor nem talál már jelet egyáltalán.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Az annyira nem tetszik, most volt Amazon prime day-en akcióban újonnan 57K körül, de nem rendeltem. Amúgy nekem lehet inkább egy egyszerű transzreflektív kijelzős sportóra kellene, okosfunkciók annyira nem érdekelnek, még az értesítések sem. Akár egy Garmin FR45 is elég lenne, ha lenne 45-46mm-es változatban.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Igen, ez van, Garmin jó lenne, de ott is sok bajom van azonkívül, hogy túlárazottak. Vagy kicsik (FR45 és FR245 csak 42mm), vagy nem néznek ki jól, vagy drága és még a tudása is kevéske (pl FR245 100-110K és nincs benne magasságmérés??) Ami jól néz ki, tud is mindent azok meg iszonyat drágák, amennyit nyilván nem ér meg egyetlen óra sem (Fenix család)
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Ma futottam másfél órát, a pulzusmérő láthatóan meg volt zavarodva, kb indulás után egyből 180 felett mutatta a pulzust végig, pedig érzésre bőven nem volt annyi. Nem tudom mi történt már megint vele, kezdi kihúzni nálam a gyufát az óra. Az a szerencséje hogy nem tudom mit vennék helyette.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Havonta eljátssza az órám amikor indítanám a GPS-t, hogy frissítrsem az appban, de hiába nyitom meg és hagyom úgy 5-10 percre semmi nem történik. A GPS ezután sem talál jelet. Ez már kezd idegesítő lenni.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz Ferenczi Áko #611 üzenetére
Érdekes, nálam ez nem jelenik meg az ajánlott résznél.
Ránézésre mondjuk ezek is kb 0Ft-ot érnek 🙂
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Nokedli999 #598 üzenetére
Pulzus tapasztalatok érdekesek, nekem futásnál nagyjából konzisztens az érzéssel.
Ahogy írtad, az a gond, hogy ennyiért nincs más. Garminért nem adok 100+ ezret, annyit nem ér. Stratos 3 esetleg lehetne, de az nem tetszik annyira. Az első gen Stratos tetszett, de az meg már régi. Esetleg Suunto 5 valami akcióban.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Black_Raven #588 üzenetére
Azért ennél jóval drágább Garminok sem tűpontosak ám. Ott annyi az előny, hogy lehet hozzájuk mellkaspántot csatlakoztatni. Ha pontos pulzus kell,akkor nincs mese, kell a pánt.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Ferenczi Áko #559 üzenetére
Nahát, mindig tanul valami újat az ember Mondjuk nem sokszor volt olyan, hogy az a 7mp világítás túlzottan zavaró legyen.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Igen, valamelyik utóbbi frissítéssel tették bele, hogy hozzá lehet adni, meg kivenni is, sportokat. Mondjuk szerintem a legtöbbnek semmi értelme, mert nem ad semmivel sem több infót, mintha az egyéb sportot indítanád el, kb pulzusból meg időtartamból számol egy kalóriát és ennyi.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Nektek talál rendesen GPS jelet az óra? Ma olyan jelenséggel találkoztam, amivel eddig még nem. Szokásos helyen futottam volna, indítottam az edzést az órán, erre az az üzenet fogadott, hogy a GPS jel pontatlan lehet, frissítsem a Health appban. Health app megnyit, órán újraindítom az edzést, GPS keresés elindul es ennyi, azóta sem talált jelet, sem ott sem máshol. Wtf? Remélem nem szart be.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Jött egy frissítés, 1.0.9 azt mondja új funkció kedvencek gyors elérése. Semmi újat nem látok az órán.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Én úgy mint a telefonjaimon sem, ezen sem használok semmilyen fóliát, üveget, mégsincs semmi baja pedig aztán még sportolok is vele.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Jobb felső gomb, menüben a pulzusszám alatt SpO2.
Futásnál nekem már volt olyan, hogy meg kellett állnom 1 perce, szüneltettem az edzést és mikor rányomtam a folytatásra, valószerűtlenül alacsony pulzust mutatott a futás hátralévő részére. De ritkán fordult elő ilyesmi, általában stabilan mér
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz eladogeppc #396 üzenetére
Telefonon nem indít edzést, csak az órán és fordítva is igaz.
Kalóriát lépésekkel is számolja, mindennel ami mozgás, szerintem nyugalmi helyzetben nem nagyon, max ha valamiért magas a pulzusod.
Mailra én nem használom, de abból úgy tudom nem a teljeset jeleníti meg, többi üzenetből viszont igen.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Valami értelme mégiscsak van. Tegnap elmentem futni, és mindig kb 200m gyorsabb gyaloglással melegítek be, majd utána kezdem a futást. Gyaloglás után indítottam az edzést kb azonnal talált a GPS jelet, tehát valszeg már a háttérben az automatikus sportfelismerés a gyaloglás alatt elindította a GPS-t. Viszont akkor ez szükségszerűen negatív hatással lesz az üzemidőre. Szerintem.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Black_Raven #328 üzenetére
Igen, ez csak EMUI alatt megy, azaz Huawei/Honor telókkal, pedig ez hasznosabb lenne nekem, mint az automatikus sportfelismerés.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
És ha mondjuk felpattansz biciklire akkor azonnal bekapcsolja a GPS követést, de csak 10 perc után írja ki, hogy észrevettem, hogy bringázol faszi?
Nem értem ezt a fukciót, futás edzésnél pl tök fontos, hogy az első méterektől mérjen rendesen, hogy tudja megállapítani, hogy én most éppen léptem hármat gyorsabban, vagy már elkezdtem futni, meg hogy lövi be hozzá ilyen gyorsan a GPS-t?
Én inkább maradok a jól bevált kézi startnál.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Nemrég vettem észre, hogy mostmár edzés alatt is vissza lehet lépni a zenelejátszóhoz, méghozzá a fő edzésképernyőn balra húzással. Ez gondolom a legutóbbi fw updattel jött, nem volt róla említés, de nagyon üdvözlendő dolog!
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz andras.t91 #234 üzenetére
Elindítasz egy edzést és a felső gombot megnyomod ott lesz a hangerő szabályzás és ott kell lenémítani.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz SunyiMenyét #228 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened melyik tetszik jobban, gyakorlatilag tudásban nincs különbség, designban is minimális. Nálam MW2 lett a befutó, mivel a tachymeter-es designt szebbnek találtam.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Mi az új fw verziószáma? Ami kezeli a fényképezőgépet.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz sehherezade #177 üzenetére
Akkor inkább Honor MW2, nekem is ez van 46mm-esben, hobbi sportoláshoz (futás és bringa), illetve irodai környezetben, pl inghez is megállja a helyét.
Tudja azokat a sportfunkciókat ami egy hobbisportolónak kellhet, van Firstbeat edzés elemzés, pihenő idő javaslat stb, VO2 Max, stabil GPS, közepes üzemidő.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz sehherezade #175 üzenetére
Kérdés mennyire legyen elegánsabb kinézetű, vagy esetleg műanyagosabb sportóra kinézet is oké-e. 70 ezerbe sokminden belefér, Garminból egy Forerunner 45 vagy 45S ha kisebbméret a cél, de ez műanyag és a kijelzője transzreflektív, Honor MW2 is nagyon jó kis óra és szép is, AMOLED kijelzős, szintén ajánlott .
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Azért nagyjából ezek is pontosak, főleg nyugalmi helyzetben. Okosórák sokat tudnak, kerdés mi kell neked. Egyik legszebb és hosszú üzemidejű páros a Honor MagicWatch 2 / Huawei Watch GT2. Samsung Galaxy Watch Active 2 van teljes okosfunkciókkal telepíthető app stb, de nagyon rövid 1-2 napos üzemidőkkel. Olvasd el az MA-s teszteket itt, aztán dönts.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Watch Active 2 nagyobb tudású óra, ami az árán is látszik, viszont akksi időben gyenge. Pontos pulzusmérést egyik PPG optikai mérős órától se lehet elvárni, ha ennyire pontosan kell akkor mellkaspánt és azzal kommunikálni képes óra kell neked.
Mondjuk a Band5 és Biphez képest mind a kettő óriási ugrás (árban is )
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Cobalt14 #163 üzenetére
Kb ugyanezekre használom a Magicwatch 2-t, tudom ajánlani. Stratos 3 sportra valamennyivel profibb cserébe kinézetre kevésbé szép. T-Rex is jó de abban nincs barométer így magasságmérés pontatlanabb már ha ez számít, és eléggé bumszli vastag, cserébe kevésbé kell rá vigyázni.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Hány cm a csuklód körfogata? Enyém se túl vastag, 18cm és a 46mm-s nem nagy rá.
Én mindenképp a 46-osat venném hacsak tényleg nem túl vékony a csuklód. Nagyobb akksi és a telefonkihangosítás funkció szerintem két nagyon jó dolog, amit sajnos a 42-es nem tud.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz agyhalottak #153 üzenetére
Jaa, azt hittem ha valaki megveszi az onnantól kváz óraként hordja, akkor is, ha nem használ rajta semmilyen okosfunkciót, csak az órát nézi
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz GordonSamway #136 üzenetére
Csak kézfelemeléskor villan fel, mivel addig kikapcsolva van a képernyő, tehát nem a szemed előtt, szerintem nem is lenne sok értelme, hogy felvillanjon.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz snecizero #112 üzenetére
Be lehet állítani, a néhány számlapot lehet paraméterezni, a kis körök mit mutassanak, fogaskerék jelnél a számlapválasztó menüben, ugyanakkor nem sok értelmét látom, a VO2 adat ritkán változik nagyot, meg automatán nem méri, csak manuális méréssel lehet mérni.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Azonnali játékos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Bitcoin topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Magsafe töltő
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest