Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz Ferenczi Áko #2200 üzenetére
Fémből van. Ránézésre jól illeszkedik. Majd hosszútávon kiderül mikor hagyom el.
-
citizen05
tag
Sziasztok !
Karácsonyra hozott nekem a Jézuska egy ilyen órát. Eddig teljesen jók a tapasztalataim .Eddig Honor Band 6.-ot használtam s az tapasztaltam ,hogy HMW 2 sokkal nagyobb értékeket mér pulzusból mint a másik .Illetve a lépésszámláló is gyorsabban mér.
Gondolom ez másnál is így van.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az egészség alkalmazáson kívül honnan lehet letölteni óra számlapokat ? Illetve mennyire bonyolult ennek a végre hajtása mivel nem vagyok egy számítógépes zseni.
Válaszokat előre is köszönöm ! -
scyllarus
veterán
válasz citizen05 #2202 üzenetére
Bárhonnan a netről, rákeresel a huawei watch gt2 számlapokra, és letöltöd a talált .hwt fájlt (ugyanaz a kiterjesztése, mint a Huawei telefon témáinak).
Kell egy fejlesztői Egészség app, azzal fel lehet egyszerűen rakni."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Megpróbáltam felrakni én is számlapokat a net-ről a laczkaba fórumtárs álltal belinkelt egészség app-al. Letöltötem a hwt fájlt,de azt írta,hogy:"Ez az óraszámlap nem adható hozzá,változtassam meg a fájl helyét és próbáljam újra".Mit ronthattam el!? -
scyllarus
veterán
válasz Keef_Lee #2216 üzenetére
Huawei (Honor) telóra nem települ fel
Én sem értem a logikát mögötte, de így van. Amíg Honor telóm volt, én is Xiaomi/Samsung telóról raktam rá külső óralapokat."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Keef_Lee
senior tag
PC-n böngészőből szeretném kiválasztani, hogy a huawei healthban (nem MOD) majd melyik számlapot teszem fel az appban felajánlottak közül.
Hol találom ezeket a neten? -
scyllarus
veterán
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Nincs esetleg ötletetek honnan tudnék az órához gyári töltő dokkolót rendelni? Úgy néz ki sikerült elkeverni :/ -
Istvan2020
aktív tag
Sziasztok látom itt vissza nézve van véroxigén szint mérés, ezt csak manuálisan tudja vagy van folyamatos mérés is.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Istvan2020 #2227 üzenetére
Csak manuálisan van.
De az alsó gombnak ezt a funkciót adtam, így egy gombnyomásra indul. -
Keef_Lee
senior tag
válasz Istvan2020 #2229 üzenetére
Igen.
https://youtu.be/Dd0xr454_V0?t=202 -
scyllarus
veterán
válasz Istvan2020 #2229 üzenetére
Egyszer, egy félreértésből kifolyólag nekiálltam megszámolni. A hivatalos, ingyenesekből 1500 után eluntam a számolást.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Istvan2020 #2232 üzenetére
Gratulálok! Használd egészséggel!
Továbbá jöhetnek az érdekesebbnél érdekesebb újítások, felfedezések.
Pl. Melyik számlap a legjobb, stb.
Én most machine luxury-t használok.
Majdnem minden rajta van, ami kell.
(Időjárás helyére a stresszt mutathatná még. Meg csak mini piros pont van a borítékon, ha értesítés van. Ezt nem annyira látni. Biztos van ilyen lap is, ami ezeket megoldja.) -
Istvan2020
aktív tag
válasz Keef_Lee #2233 üzenetére
Köszi
Nekem jelen pillanatban az Expedition, Steel, Shadows tetszik, ami jó lenne ha benne lenne, hogy be lehetne kapcsolni az állandó Spo2 mérést, mint ahogyan a pulzust lehet.
Mellette nekem van még egy Honor Band 6 az tud mindent is folyamatosan mérni, csak az az óra a vékonysága miatt nem annyira jön be. Emiatt vettem ezt az órát hiába már lassan 1,5 éves de nagyon jó dizájnja van, nekem igaz a barna bőrszijas változat van.
Egy Samsung Galaxy Watch 4 et akartam, de mint kiderült, csak Samsung telefonnal mennek a mérési folyamatok, meg ami hátránya nagyon gyorsan merül az akku 1,5-2 nap elég karcsú az árához képest. -
Istvan2020
aktív tag
Így, hogy bekerült az Spo2 mérés az órába, már a Vo2max mérés már nem is működik.
-
scyllarus
veterán
válasz Istvan2020 #2238 üzenetére
Hogyne működne. Amúgy nem belekerült, azzal jött ki, én pl. azért vettem.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Istvan2020 #2240 üzenetére
Az csak edzéskor, ráadásul kell neki egy minimum idő, talán 15 perc, ha jól rémlik.
-
zombinyul
addikt
Sziasztok! Tegnap elött kaptam egy ilyen órát ajándékba, de vannak vele problémáim.
egy iPhone XS-sel használom, nem tudom az iOS a baja, vagy gyári hibás, de leírom a gondjaim.
- Az értesítések nagyon hektikusan működnek. Hol jelez ha mondjuk Messenger vagy Viber üzenetet kapok, hol nem. Nem is tudom mihez kötni, beállítások babrálása nélkül is váltakozik.
- Egyszer rezeg bejövő hívásnál, egyszer nem. Van, hogy nem is jelez, csak ha megmozdítom a karom, és ránézek, akkor jelzi hogy hívnak épp
- A pulzus kijelzésnél gyakran csak egy vonalat jelenít meg. Ennek oka mondjuk lehet a tetoválásom, más topicban azt írták, hogy azzal nem feltétlen működik megfelelően a zöld fény végett.
- Az alvás monitorozása 2 napja éjjel jó volt, múlt éjjelre viszont NULLA adatot jelenít meg (ez is lehet tetkóprobléma? Bár akkor előző éjszaka se lett volna jó )
Tegnap még minden tökéletesen működött vele. Ma meg egész nap szívok ezekkel a gondokkal. Van valaki, aki talàlkozott hasonló problémákkal? Legfrissebb szoftver van rajta (tegnap még kb 4-gyel régebbivel volt tökéletes, reggelre elromlott, rátoltam a frissítéseket, továbbra se javult meg).
köszi!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz zombinyul #2243 üzenetére
Most jöttem rá, hogy ha az értesítéseket
megnyitom, ott a ki nem jelzett üzeneteket is listázza. Egyszerűen az értesítéssel van valami baj, ráadásul annyira kiszámíthatatlan, semmihez se köthető, hogy kizárt a beállítás hiba. Hol jelez hol nem, pedig minden üzenet megérkezik az órára is. Járt màr így valaki?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
scyllarus
veterán
válasz zombinyul #2244 üzenetére
Én még a HWM-et használtam iosszel, nem volt semmi gond az értesítésekkel. Viszont a tetoválás tuti bezavar a pulzusnak, a másik kezeden nem tudod ellenőrizni? Vagy valaki másén.
-
zombinyul
addikt
válasz scyllarus #2245 üzenetére
A másik karomon stabilnak tűnik. Franc, gyerekkoromban jobb karon hordtam az órát, aztán átszoktam a balra, most meg a tetkótlan karomon nem tudom elviselni
Az alvás funkció birizgált igazából, de totál halott, semmit nem mért most éjjel se.
Az értesítésekkel kapcsolatban viszont teljesen tanácstalan vagyok.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
Úgy fest megvan a hiba. Felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatot, azt mondta az illetékes, hogy a tetoválás miatt valószínű úgy érzékeli az óra, hogy nincs hordva. Emiatt nem jelzi ki az értesítést, miközben megkapja. Cumi, a másik karomon nem bírom 5 percnél tovább elviselni.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
resist
tag
Sziasztok, szerintetek az mitől lehet, hogy a huawei health alkalmazás bár fut, nem mutat semmi lépésszámot a "redőnyön", de ha belépek, akkor igen? Tehát az órával kommunikál. Régebben jó volt, gőzöm nincs mi lelte. Xiaomi telóm van.
-
scyllarus
veterán
Megkapott minden szükséges engedélyt? (Auto indulás, háttérben futás). Akkuoptimalizálás kivéve? Memóriában lockolva? Nekem működik, szintén Xiaomi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest