Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
A lépésszámlálója korrekten mér ennek az órának?
Mert két másik fajta órát viselővel nagyjából együtt mozogva is nagyon eltérően sokat lépek. -
scyllarus
veterán
válasz Keef_Lee #2151 üzenetére
Én mindig Huaweit használtam, nincs összehasonlítási alapom. Amennyire máshonnan hallottam, valóban felülmér. A nagyon azért nem igaz. Igazából mindegy, professzionális felhasználásra amúgy is alkalmatlan, hétköznapra meg elég viszonyítani egymáshoz a mért eredményeket, ugyanannyival téved mindig, szóval arra alkalmas. Amúgy meg kicsit feljebb állítom a célt, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
pajorgergo
aktív tag
válasz Black_Raven #2145 üzenetére
Biztos, ez is az a kategória mint a GT3-nál a testhőmérséklet mérés.
Van de nem túl hasznos mert pontatlan.Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
scyllarus
veterán
válasz pajorgergo #2153 üzenetére
És #2146 Probert75 "A Huawei TruBP speciális szíjjal és apró légzsákokkal oldja meg a csuklón a vérnyomás mérést ± 3mmHg értéken belül."
Persze nyilván nem tökéletes, de pontosabbnak tűnik, mint eddig bármi ilyen."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Black_Raven
veterán
válasz pajorgergo #2153 üzenetére
Sztem a GT3ban is van olyan pontos mint amit a homlokod elé raknak, vagyis arra jó hogy megmutatja hogy lázas vagy. Az már mindegy hogy 38° vagy 39°, menj orvoshoz, arra jó.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
őstag
válasz Probert75 #2146 üzenetére
Pontosan!!!! Ezt már én is írtam a fórumokon, mert szinte mindenki pontos adatokat vár az óráktól, csak kb adatokat kapunk. Vérnyomásmérőben sem mindegy hogyan használjuk! Nekem és a nejemnek is van egy egy Blitzwolf óránk is, vérnyomást is mér, összehasonlítottuk a vérnyomás mérő adataival, és így lehet egy kb adatot kapni, és elég jó közelítői adatokat mér az óra.
-
scyllarus
veterán
Megint elkezdte eldobálni az edzéseredményeket. Érik a csere.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
mistvan68
tag
Sziasztok! Ugyan nem HMW2 az órám,hanem Honor watch GS Pro,de a GS Pro-nak nincs normális topic-ja,ezért itt tenném fel a kérdésemlmivel sok a hasonlóság a két óra hardware és szoftvere között! Egy hetes a Honor watch GS Pro KAN-B19 órám.Szépen beüzemeltem egy Samsung Note9-el.Jött is rá két frissítés mindjárt,kettő is.A jelen firmware 10.1.3.52.Az órának így tudnia kellene a water draining(víz nagyfrekis kijáratás az órából) és a PIN funkciót,youtube teszten láttam.Viszont nálam nincs egyik sem.Próbáltam más telefonokkal is iPhon13 és LG V50 ThinQ,de azokkal sem tudok újabb frissítést előidézni,ami estleg felrakná ezeket a funciókat.Többször reset-eltem az órát és újra párosítva sincs előrelépés.Huawei-Health és Petal-Health-al is próbáltam,de semmi.Van viszont app telepítési lehetőség,amiben a Petal maps is benne van,azt feltelepítve ez sem működik az órán,csak egy magyarázó szöveg jelenik meg.Nem értem miért van ez.A water draining funkció jól jönne zuhanyozás után.Nem értem miért van ez így.Üdv.István
-
scyllarus
veterán
A miért lenne jó a frissítés témához. A GT 2e ugyanez, csak nincs mikrofon a hívásokhoz. link
-
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, Ha balra lapozunk, mit jelent az óra meg az ember ikon által jelzett adat? Bosszant de nem találom a választ....
-
poizze123
csendes tag
Sziasztok! GPS problémám van. Futás közben nem konzisztens a GPS. Az aktivitás indításánál kiírja, hogy frissítsem a GPS adatokat. Ez mit takar? Olvastam itt az oldalon, hogy van újabb frissítés. Nekem 10.32 a vége és mégsem ajánl fel frissítést, hiába keresem. Valaki tud erre megoldást?
-
Lathronos
őstag
válasz poizze123 #2168 üzenetére
Ebben az árkategóriában sajnos ezt el kell fogadni. Ha pontos helymeghatározás kell, akkor galaxy watch vagy Garmin lesz a megfelelő választás. De ezek jóval drágábbak. Én az üzemidő és a magyar nyelv miatt választottam ezt a modelt, és eddig nem csalódtam.
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
poizze123
csendes tag
-
Black_Raven
veterán
-
scyllarus
veterán
Hát ezért lennének jók a frissítések.
-
Black_Raven
veterán
válasz scyllarus #2174 üzenetére
Ez speciel a Huawei Watch GT 2 volt, nekem a Pro is tudja, persze többet is mint a sima, de igen. A lemaradás listátok mostmár nagyon jelentős, és úgy látom semmi esély a Honor frissitésére, bár én teljes szivemből drukkolok nektek, mert nem felejtem ezt a szép és jó órát.
-
Lathronos
őstag
válasz Black_Raven #2175 üzenetére
A Magic Watch 2-t eltemette a Honor és a feledés homályába merült. Sajnos órákra nincs custom firmware. Pedig lenne rá igény, ha már a gyártó sz*rik a vevőire.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #2175 üzenetére
Igen, láttam, ezért írtam, hogy LENNÉNEK.
-
scyllarus
veterán
válasz Keef_Lee #2180 üzenetére
Régebben B19 modellként árulták, nincs rá frissítés. Aztán kiadták újra, B39 modell, tök ugyanaz, de jön rá talán frissítés, bár elmarad a Huawei testvérmodelltől.
-
soundman1
senior tag
válasz Keef_Lee #2178 üzenetére
De lehet, csak nincs eredménye. Én már reklamáltam a Honornál és többször a Hiaweinél is. A Honor a B19 verzió miatt a Huaweihez küld, akik nem csinálnak semmit. Karácsony után írtam a Telekomnak is, mert onnan van az óra: hogy is van a 2 év garancia, a terméktámogatás? Azt válaszolták, utána néznek a dolognak. Tehát érzik, hogy ez nem fair velünk szemben a GT2 vevőkhöz képest. Megnézném a Telekom-Huawei levelezést...
A remény hal meg utoljára.Akinek B39 verziója van, az kapja a frissítéseket folyamatosan? A frissitéseket a Honor vagy a Huawei adja, és hogyan: a Huawei Health vagy a Petal Health kell a frissítéshez? Úgy látom a 11.0.14.90 firmware volt a legutolsó.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz scyllarus #2174 üzenetére
Nem kell firmware frissítés hozzá az Egészség 12.0.12.320 verzióban már biztos bele került!
A kiválasztott edzésben a jobb oldali 4. Útvonal nevűre kell bökni és a kolléga által linkelt export lehetőségek fogadnak.Sőt ha egy régebbi fájlod van és pl. hiányzik a Health-ben, majd kéred a fájlkezelőben, hogy nyissa meg, akkor vissza lehet így tölteni a hiányzó, elveszett adatokat. Ha ez így van, akkor ez még egy jó hír!
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Throme
veterán
válasz poizze123 #2182 üzenetére
Nálam
Health: 12.0.12.320 (naprakész)
Óra: 1.0.10.78 (naprakész)Az hogy naprakész, az mindaddig igaz, míg nem érkezik az újabb revízió. Hogy mi alapján, vagy mitől függ, hogy mikor érkezik, azt nem tudom.
Egyszer csak jelez a sw hogy van újabb verzió.Amúgy nem vettem észre semmit fw frissítés után, hogy változott volna.
Szépen működik az óra és teszi a dolgát. Nem fw frissítgetésre vettem -
scyllarus
veterán
válasz soundman1 #2184 üzenetére
Köszi, most néztem csak meg, amit írtál, tényleg megy. Ezek szerint van normális fejlesztés szoftveroldalon a Huaweinél.
-
őstag
válasz poizze123 #2168 üzenetére
Szerintem mivel az óra kisebb a benne lévő gps modul is kisebb kevesebb műholdat lát ezáltal pontatlanabb mint egy telefon ami rengeteg műholdat lát. Nekem is mért már pontatlan útvonalat a pályán mikor futottam körbe több alkalommal is benne volt egy két kitérés mikor egyenletesen futottam maximum fél méteres lehetett a kitérésem. Ezért indítom el a telefont is ha nálam van.
-
Keef_Lee
senior tag
Erre az órára rá lehet tenni a Huawei GT2-höz készült számlapokat?
-
scyllarus
veterán
-
Probert75
addikt
-
Throme
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Tactical Aramid Magsafe KArbon tok iPhone 15 Pro max!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest