Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
A Napokban elkezdtem nézegetni ezt a telefont , mint jövőbeli készülék, de egy rész nagyon szemet szúrt nekem. Ez pedig a Mono hangszóró, ezt mégis ,hogyan ? nem jobb lenne egy sztereó hangszóró a mai világban ? vagy csak erre futott a gyártónak ?
Egyszerűen ez tántorított el a vételétől....
Akinek a tulajdonában vagy egy ilyen kicsikének, le tudná írni pár szóba,hogy mégis ,hogy teljesít film / zene lejátszás közben? Úgy képzeljem el mint egy olcsó bt hangszóró doboz hanggal , vagy miként ?Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz daver88 #21174 üzenetére
Igen, lesz külső bt hangszóróm, de ennyire eltávolodtak volna a gyártók a jó hangminőségtől a telefonokon?
Elvileg a Honor 8-on jól szólnak a füles/fejesek.JBL FLIP III -ra gondoltam vagy a Charge 3 ra mivel egyszer akarok venni jó külső bt hangszórót..
Azt mondod, hogy felejtős manapság telefonról zenét hallgatni az csak úgy is arra van ,hogy zenéljen mikor hívnak ? Annó, az Xperia L-em igen szépen szólt fél hangerőn, olyan volt mint manapság egy voda smart speed 6 full hangerön.
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz daver88 #21178 üzenetére
Ez elkeserítő, de nem azért és elmernek kérni érte 110k. huf-ot .. Nem tudom ,hogy bevállaljam-e ha már a fülhallgatós része annyira nem jó..
zzola (#21176)
Bár hogy - hogy nem jó ? Én jelenleg szeretem ,ha be dugom, zene bekapcs és más dimenzióba visz át. Nem hallom a buszon a banyák kiről panaszkodnak
De mondjuk az is lényeges, hogy tisztán szóljon a zene és ne olyan 100 forintos kis csipogó minőséget adjon vissza ha lehet de ekkora árnál többet is várnék el a 100ft-os minőségtőlIgen.. ahogy irod sajnos vagy nem sajnos, úgy mond vájtfülü vagyok én is és drága telefonál a hang rész + a fotó rész jön nálam, aztán az aksi és a telefon anyaga.
Esetleg mindkettőtöknek van ilyen készüléke ?
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Egy ilyen fülesem van, egyenlőre. nem 500 forint volt, de viszont az ízlésemhez teljesen jól vissza adja a mélyet , magasat. ( Electro , House, Bounce, Hardstyle ) amit hallgatok.
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Bocsi azt akartam írni ,hogy lent sorry
(#21192) clon
90%ban mindig jól döntök műszaki cuccokban, jó azt én is tudom ,hogy nem egy félmilliós sztereó cucc van benne, csak hát ha van rajta jack dugó legyen elfogadhatóan jó hangzásra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BlackView BV4900 ütésálló "melóstelefon" 3/32 6hó jótállással!
- DooGee N50S 4+5/128GB okostelefon ÚJ 6hó jótállással!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi 12 5G 256GB 8GB RAM Dual kék Kártyafüggetlen készülék
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest