- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
#04230330 #29679 üzenetére
Szia!
Nekem ugyan ez volt, miután költözés közben végig a zsebemben volt a telefon és összegyűjtötte az összes port. Szinte semmit nem lehetett hallani a beszédhangszóróból, kihangosítva telefonáltam napokig. A szerviz nem mond semmit, amíg be nem küldöd hozzájuk a telefont, maszekra meg nem bíznám, mert kétlem, hogy úgy össze tudják rakni, ahogy gyárilag volt.
Aztán egyszer csak gondoltam egyet és akármilyen hülyén hangzik, fogtam celluxot, ráragasztottam a hangszóróra és egy kis lapos csavarhúzóval beletömködtem a résbe, majd lehúztam róla a ragasztót. Kétszer-háromszor megismételtem, kiszedte az összes dzsuvát, azóta teljesen hibátlan.
Tudom hülyeségnek tűnik, de megoldotta a problémát anélkül, hogy meg kelljen bontani a házat.
-
anonymus89
addikt
válasz
#04230330 #29690 üzenetére
Nem fog menni sajnos mert nem tudja a Huawei FCP technológiát.
Úgy értettem talán csak ez nem tudja (Pont a legolcsóbb blitzwolf hálózati töltőt vetted meg)Kedves Sanki!
Esetleg mehetne az összefoglalóba az ajánlott hálózati töltő közé Blitzwolf töltő is, hogy aki esetleg olyat venne tudja melyiket érdemes megvenni.
Amit tamas.nick kollega javasolt ezek tudják 100%-ra BlitzWolf BW-S9 és BW-S6
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest