- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csabapa #34241 üzenetére
Még egy kis hint:
Amikor Hisuite-al telepítettem a firmware-t a wifi mindíg ki volt kapcsolva, nehogy elkezdjen lerángatni más verziót.
B394-nél amikor be volt kapcsolva a Wifi egyből elkezdte leszedni a B416-ot. Akkor nem sok hajam maradt, mivel bármit is csináltam már hisuite sem reagált hogy kell-e a B412 vagy valami.
Szóval ajánlott a wifit kikapcsolni és csak abban az esetben bekapcsolni amikor írtam.
Illetve a Rendszerfrissítésnél válaszd ki jobb felül a 3 pöttyöt és kapcsold ki az automatikus keresést, illetve az automatikus letöltést is.Én tegnap este 10-kor álltam neki elölről kb fél1-re végeztem, mert már tudtam mit és hogyan kell csinálni.
Jó mulatást!
Ui.: B562-óta ismét van hajam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged