Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu



Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1699) anegytech1 válasza Dwatti (#1691) üzenetére


anegytech1
csendes újonc

Éles csak a fokuszponton lesz. Ott éles is, de nem mindig kozepen kellene élesnek lennie. Tudtommal a képernyöre bokve lehet kiválasztani a fokuszálás helyét.

Zajosnak zajos, errol beszeltem, hogy meghulyitik az embereket a sok megapixellel, de minél több apro pixelt raknak egy apro erzekelore, annal nagyobb esellyel fog zajosodni a kep. A dual kamera legalabb ugyanilyen szintu parasztvakitas, de a marketingnek jot tesz. Nem szabad tole sokat varni. Persze jopofa ez a szinszuro nelkuli dolog, de erdekes modon profi kameraknal meg nem talalkoztam hasonlo megoldassal, csodalkoztam volna, ha a Honor most ezzel valami csodat mutat.

Mobil kameranak sztem nagyon jo, de biztos van nala jobb. Gondolom egy 300 ezres telo talan egy kameraval is ugyesebb. De ilyen szintu tapasztalatom nincs, tehat nem tudom, melyik mobil jobb, nekem ez boven jonak szamit egy telefonnal. Masnak lehet, hogy csalodas.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.