Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
Ahhoz, hogy láss mindent, a TV-nek támogatnia kell a Miarcast funkciót. Nem minden Smart TV-ben van ez benne. Abban az esetben ha neked ez a kép jelenik meg, akkor a telefonon nyisd meg a galériát, nyiss megy egy képet, és a felső sorban lesz egy ikon amivel ki tudod tenni a TV-re (persze ha már előtte csatlakozott rá)
Videónál ugyanígy működik
Vélhetően az a TV amin próbáltad, nem támogatja a Miracast-ot, azért nem viszi át pl a home képernyő képét.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Ismét egy kis segítségre szorulok bár lehet csak szimplán
én vagyok a béna.
Az okosvezérlőt hogyan lehet mükődésre bírni? Mert én akármivel próbáltam -tv; set top box; dvd- sajna nem jártam sikerrelHonor 7 Mystery Grey & Huawei Ascend G620S & Huawei Ascend Y300 & Nokia Lumia 800 Cyan
-
blasi20
tag
válasz lacka01 #1602 üzenetére
Gondolom az eleje az érthető. Végigmész a gombokon ha működik akkor igen ha nem működik akkor a nem-re mész. a végén bejön a távirányító felület és a jobb felső sarokba lesz a szerkesztő ikon. Ha arra rámész akkor be tudod tanítani a távirányítót de ahhoz szükséged lesz az eredeti távirányítóra is.
-
kinzo
csendes tag
Szia!
Nálam is hasonló a helyzet a TV LG LB650-es sorozat. A telefonon ha bekapcsolom a több képernyő funkciót akkor a TV-hez tud kapcsolódni. Bejön felület a TV-n ahol angol/kínai szöveggel tájékoztatnak, hogy képeket, zenéket, videókat tudok megjeleníteni. Ha belépek a galériába és megnyitok egy képek akkor tökéletesen megjelenik a TV-n. A teljes képernyő tartalmát én sem tudtam még átküldeni a TV-re. Ebben a WiFi Direct sem segített.
Szóval én is kíváncsi lennék mi a probléma!kinzo
-
Tangerine
senior tag
válasz unskillful #1603 üzenetére
A T-home os set top boxot tanítani kellett, de a Samsung TV/monitort (p2770hd) simán vitte, meg a melőhelyi plafon klímát is tudom vele kapcsolgatni
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
paolinho
őstag
válasz lacka01 #1602 üzenetére
Egyáltalán (nem biztos), hogy béna vagy, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy az Okosvezérlő nem kompatibilis a TV-vel, amit irányítani szeretnél vele. Nálam az eddigi kísérleteim alkalmával többnyire felismerte a célfelületet, de volt arra is precedens, hogy nem. Samsung, LG, Sanyo felismerős, de pl. a Blaupunkt tanítós volt, a 23 éves konyhai színes kistévémet meg nem tudtam se felismertetni se tanítani.
Most viszont én is kérdeznék a téma kapcsán: valakinek sikerült már a UPC-s set-top-box-át (Pace DCR7111) felismertetni az Okosvezérlővel? Mert én "küszködök" a témával.
-
elin
tag
válasz trobi28 #1601 üzenetére
Nekem pont ez a lehetőség hiányzik, amit te írsz, hogy Galéria>kép kiválaszt>felső sorban ikonra katt>TV-n nézni a képet. SIII-on nem emlékszem, hogy különösebb beállítás kellett volna, csak a TV-n jelent meg a kérdés, hogy engedem-e? Engedtem és néztem a képeket.
H7-tel hogy kell párosítani?
A Samu TV-vel a teljes kijelzős screen mirroring hibátlan, de azzal több a babra (én csak képeket küldenék át néha, nem akarok játszani meg tv-zni rajta)Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok zárképernyőre , hogy lehet kirakni a gyári időjárás widgetet? Sehol nem találom
-
kinzo
csendes tag
válasz Tangerine #1607 üzenetére
Köszönöm a segítséget, így már működött a dolog,csak nekem nem volt mindegy, hogy melyik miracast-tal próbáltam. Ami nekem működött és nincs teleszemetelve reklámmal, teljesen letisztul és egyszerű az a Miracast widget&shortcut. A TV-n meg a Screen Share opciót kell választani a telefon felismeri, csatlakozik és már működött is.
kinzo
-
iTomi81
tag
Egy gyakorlati kérdésem volna. Be lehet e úgy állítani a vendég módot hogy normál esetben megy a viber messenger mobilnet email stb. De a vendégmódhoz hozzá adott ujjlenyomattal azonnal kikapcsoljon a mobilnet és a többit se lássák, csak az alap rendszert meg mondjuk telefonálni tudjanak? Előre is köszönöm.
-
lkereki
tag
válasz iTomi81 #1615 üzenetére
Ennyire mélyremenően nem lehet megherélni a rendszert. Alkalmazásokat el lehet tüntetni, hogy ne jelenjen meg, de néhány alapértelmezett app futni fog (pl. a Galériát nem lehet elrejteni, viszont ha jól emlékszem azon belül mappákat lehet láthatatlanná tenni). A vendég mód nem tudja a mobilnetet, gps-t, BT-t sem kapcsolgatni.
Viszont az összes alkalmazást lehet zárolni ujjlenyomattal.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
A hívásrögzítés még mindig nincs megoldva az EU verzióban?
Az összes app csak az Én hangomat rögzíti.
Köszi! -
Tangerine
senior tag
Ha ezt a videót megnézem, akkor én azt mondom, hogy az "airsharing" nem ugyanaz, mint a miracast: https://www.youtube.com/watch?v=mDNUEb8msHw
[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
veterán
válasz Tangerine #1621 üzenetére
Hát tényleg nem, ez így rosszabb, mint a miracast, ha csak a kiválasztott médiát lehet megosztani és magát a képernyőt nem...
Szerk.: Jobban visszaolvastam, és látom erről megy a beszélgetés, hogy multi-screen / több képernyő csak ezt tudja... elnézést, hogy feleslegesen írtam róla
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tgeri
tag
Sziasztok!
Jelentem egy "sima" Samsung okos-TV-vel a korábban megénekelt
"Beállítások -> Megjelenítés -> Vezeték nélküli képernyő" MŰKÖDIK!(A "több képernyő" szerintem valami Samsung-TV által nem ismert feature lehet.)
Ezt bekapcsolva a komplett képernyő megjelenik a TV-n és az látszik folyamatosan, ami a mobilon is. Ha pl. kamera appot indítok, akkor szépen látom a TV-n a kamera élő képét, ráadásul egész kis késleltetéssel és egész folyamatosan!
Amikor a fenti "Beállítások -> Megjelenítés -> Vezeték nélküli képernyő" be volt kapcsolva a "Több képernyő" ikon NEM volt aktív, tehát ez két különböző funkció lesz!
Így ez nekünk tök elég, de ami furcsa: Honor6-omon galériában 1 képre nyitva azt konkrétan át tudom küldeni és ha lapozgatok a galériában, akkor szépen lapoz a TV-n. Ekkor NEM a teljes képernyőt küldi, hanem magát a képet. Ez mindenféle konfig nélkül megy: galériát nyitok, rányitok egy képre, ott a CAST jel felül, rányomok, kiválasztom a TV-t és kész. Viszont: asszony H7-én NINCS ott ez az ikon ugyan ott! B130-al. Most frissítek majd, kíváncsi vagyok, előjön-e! (És akkor még1x: melyik is a legfrissebb official nembéta firmware?)
-
-
elin
tag
válasz janist81 #1626 üzenetére
Nézelődtem már, csak nem akarom elhinni, hogy SIII-ban (és gondolom másban is) meg volt ez az egyszerű lehetőség, H7ben meg nincsen.
Mondjuk, nem ez lenne a legfontosabb, jobb lenne az értesítési problémákat megoldaniuk, vagy a kamerát pöpecesíteniHonor 9 grey > Honor 7 silver
-
Boci23
csendes tag
Sziasztok!
Honor 7-hez szeretnék Ipaky tokot. Honnan tudnék hozzájutni a legegyszerűbben? Aki rendelt már,honnan rendelt?
Előre is köszi!
-
CubiaC
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 hete hasznalom a telefont (64 giga, kinai), eddig tetszik nagyon, tenyleg nagyon szep, gyors.
DE
En leginkabb kommunikaciora hasznalom, es kezdek agybajt kapni attol, hogy nem kapom meg a whatsapp, viber, gmail uzeneteket/emaileket, csak ha belepek kulon a programba, es frissitek pl. Az ertesitesi led nem erdekel, mert az ugysem latszik, de az nagyon zavaro, hogy ezek nem csipognak, rezegnek, csorompolnek, ha jott egy uj valamim. Ma megnyitottam pl a gmailt, es nem mutatott uj levelet. Csodalkoztam, mert vartam egy fontosat, es frissitettem (lehuzas), es akkor toltott be kb 5 uj level. Ez nagy baj nekem
(A messenger meg eleve nem mukodik ugy, ahogy kellene.)
Termeszetesen be vannak allitva vedett alkalmazasnak, ez nem kerdes. A samsung telomon sosem volt ilyen problema, mindig kaptam ertesitest mindenrol, hallottam/ereztem/lattam az ertesitest hogy jott egy uj valamim. Itt nem.
Nem lehet valahogy ezt megjavitani, vagy esetleg a samsung altal hasznalt programot, androidot attenni ra, hogy vegre mukodjon rendesen?
Nem vagyok root-olos szaki, programozos, atiros tipus, de ha kell es reszletesen le van irva megcsinalom inkabb, mert ez igy nagyon hasznalhatatlan.
A szepsege miatt nem fogom megtartani, sok szep telefon van. Viszont szeretnem, mert tenyleg tetszik!
Segitsetek kerlek!
Ui: nagyon koszonom mindenkinek a tokkal kapcsolatos valaszokat, rendeltem 3at, varom h megerkezzenek.
-
BOBAKILL
őstag
A végső megoldás lehet:
Ha nem javul meg akkor csinálj egy FR-t a recovery menüjében. Nem bonyolult: (kikapcsolod a telefont majd a hangerő fel és a bekapcsoló gombot egyszerre nyomva tartva bekapcsolod. Nyomva tartod míg be nem jön a recovery menü. Ott először választod a wipe cache majd a factory resetet)
Előtte ments le mindent a telefonról mert töröl mindent és a gyári állapotra állít mindent vissza.Nekem egy frissítés után adódtak problémák, folyton ébren tartotta egy rendszer folyamat a telefont. Csak az FR segített. Szerintem neked is fog.
-
sompetike
aktív tag
válasz iTomi81 #1615 üzenetére
Vagy pedig a rejtett menübe rakod azokat a appokat,s azt nem is látják,hogy fent vannak...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
-
Golota
aktív tag
válasz BOBAKILL #1636 üzenetére
Előtte azért nézd meg, amit írtam a notification center témában. Nem lenne hülyeség az alkalmazáskezelőben utána a cache-t letörölni. Ha ezt követően sem megy, akkor még mindig lehet facttory reset.
Apropó: kínai Honor7, tehát érdemes lehet megnézni a permission managert is. ez az EU példányokon nincs telepítve, lehet bekavar.
-
iTomi81
tag
IGO Next Generation navigáció megy rajta simán?
-
elin
tag
Én a türelmes fajta vagyok
Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
blasi20
tag
És valaki kapott még értesítést? És ha igen akkor milyen rom-ra jelzett neki?
-
kinzo
csendes tag
Nekem ma jelzett hogy B190 elérhető, ugye nem az MM-az? Elnézést a hülye kérdésért!
kinzo
-
godlock
csendes tag
Ki milyen kijelző fóliát használ? A gyári nem sokat ér ma leejtettem és meg is karcolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest