Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Nem. Mert lettem.
-
Weareus
addikt
Hehe, eme jeles reggelen eme helyen remete-egyed lettem.

-
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Gyenge lettem,
elernyedtem,
egyszer sem
menekedhettemKellett ez nekem?
Tettem rengeteg,
de rendszerben
elterjedt nedveketkerengtetve lehet-e
remek kedvem
meglelve? Nem
Egyebeket kellkeresgetnem s
tennem, nej kell
velem legyen,
kedves, s testnedvekeveredve legyen
velem, s egyebek
rendben legyenek
-
Weareus
addikt
Egyedem-begyedem, begyem megtelt rengeteg eledellel, fejembe nem kerengenek nemes nedvek, s ezzel eszperente nyelvben nem remekelhetek.
Kevesebbet kellene ennem, s vedelnem: legyenek fejemben rendesen kerengve nemes nedvek, mellyel eszesebb elme lehetek.
Eledellel eltelve verset sem teremthetek e-vel, meglehet egyszer, kellemesebb helyzetben megteszem.
Nem leszek rest.
Brekk.
-
törölt tag
Leveledet ezennel rendben vettem, szemezgetek kedvtelve
benne, bezzeg (meglehet, rettenetes), nekem eleve
lehetetlen e nyelven kereskednem-pereskednem
veled, veletek. Tettem rengeteg, de ez nem.Mert reggeleken-esteleken kereveten hevergetve,
e-ket e-kkel kevergetve, se kertelve se verselgetve,
pechemre nem lehetek e melegben leverten
renyhe tettelen eleget, se kedvvel heverten.Persze megengedve felvetem, e nyelvet szeretem,
de egy perccel nem rendelkezem! Kelletlen, elengedem.
Teszek helyette egyebet eleget! Testem-lelkem
ezzel ezennel e szegleten meg nem lepem.Egyedem nem versenyez e-kkel kegyeddel. Kegyetlen?
Egyedem-begyedem, e-zhetsz begyeddel egyetlen!Kevergetve-kavargatva aszparente, eszperanta,
jeleteknek alkalmazva hamar legyen Esperanza! -
Weareus
addikt
Offolunk, offolunk?
Akkó’ én is megteszem néhány saját, friss zsengével.
Az aszparanta-részt, kérlek, ne vedd személyeskedésnek, nem neked, hanem az írásnak szól!
Egyébként állati jó az egész írás! A, o,ó, i,í, durva!
Számomra kihagyhatatlan ziccer volt, hogy kipróbáljam, mit lehet a-val összehozni:
kezdőknek nem ajánlom: agyamat a-val hadart magyar szavakban tartva gallyra marattam azt!
Köszönöm!1. Magasabbra, magasabbra! A-val?

(Anti-óda az a betűhöz és az aszparanta nyelvhez).
Ajajajj, tarthatatlan hatalmas nagy a baj! Csak halk javallattal javadat akarva, s szavamat magyar hangalakban makacs „a” hanggal csavarva, vallva, azaz csak magamat adva: „Zagyva agy vagy!”*
Nyafka, s tartalmas hangra alkalmatlan, magtalan ajkakkal alapalakban maradt madarakkal takartra habart, s raj-alakban, csapatban magasan maradt, nap (avagy magas langy!) aszalta, s aszalva halhatatlan maradt aranybarna galamb-madarakat hasadba falva magadnak hasztalan akarsz!**
„…Hamar a madarat…”? (Arany J.)***
Haha, ajkamban csak a kacaj fakad tartalmas kamaradalra!
Halltam szavad: a-ban nagyra magaddal alaptalan vagy!
Csatahadban vasakarattal, magas alapzajjal, Katana-karddal, csak magadban, „a”-val haladva: hatalmasan fajtagazdag magyar hangzat-hadakat (á, e, é, i, í, o, ó, ö, ő, u, ú, ü, ű) cafatra, darabra, s alaktalan hamvakra szaggathatsz? Nana! Sajna sansztalan vakhalandzsa csak az!
Hamarabb sarjad majd magasra, s hajt zab-abraknak alkalmas vadalma-hadat a magtalan aranyalmafa a varangy-lak vakablaka alatt a havas, Naptalan fagyban!
Azaz:
Magyar hangtanban az „a” hangra ragadt, s tapadt ajkakkal – mafla, kajla aggyal magvas szavakat alkalmas, s tartalmas halmazba nagyhasztalan rakva (rangtalan, cafrang-hang marad csak az „a”!) - balga, zagyva, gyagya, agya-hagyta, alfa-hangzatban dalra fakadt, szakadatlan „a”-t kajtatva csak, magadra maradsz: hangtalan!Az a hang a magyarban: magtalan sarjhagyma, talajtalan alapban! Tarthatatlan! Magyar ajkakkal - ha agyban hatalmas, tartalmasan magas, s magvas vagy, tartsd tagadhatatlannak: a lagymatag, gyatra, kacska, s a satrapa-rangra**** hallatlan alkalmatlan, - vakablakba barna, s csavaralakban kavart, szakajthatatlan ragtapasszal nagy-nagy akarva hasztalan marasztalt***** - „a” hangzat, s szavalat a magyar hangalakban: agyzavart adhat csak! Hamar csappan, makkan, zakkan, s csak apad, azaz: marasztalhatatlan, s szavam tagadhatatlan; az „a” hangban a magyar gazdagtalan, s akarva-akaratlan: "a"-val hadarva, avagy nagylassan laffantva: a blablabla nagyhamar abbamarad: sakk-matt!
Savmarta, gyanta-takarta agypacsmaggal magadat hajtva-tartva, s nagy akarattal csak az "a"-t alkalmazva: az "a" hang nyakadba szakadt nagyharang marad, s azzal naptalan ballagva: vak alakban baktatva, agyzavarban Fa szappanra kajtatva, hatalmasat placcsansz, agyadat az aszfaltnak lagymatag sajt alakban adva szakad az majd darabban maradt agymagvakra.

Madaraknak tartalmas kaja?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak javadat akarva s magamat „a” hanggal adva, szaftban gazdag panaszra fakadva hadd javalljam: magyar szavalat, hangalak, kamaradal, avagy „a” hangban vakkantva, makkantva, csavarva, hadarva, szavakat alapalakban vagy rag-hadakban gazdagabban tapasztva az aszparanta: hasztalan hallatva marad! Makacs, nagy magyar hangzattanban tapasztalatlan, „a”-kal takart, s azzal (a gyatra „a”-t nagyra tartva) hadba zavart ajkak: a csata alatt nagy jajszavakban hatalmasra dagadhatnak csak! Fanyar kacajra sarjadva, karral tartalmatlan hasadra csapva „a”-ban gazdag szavakkal parttalan agyalva, rap-dalban hallatlan hadarva, avagy magadban, halkan, s alantasan, hallhatatlan dalra fakadva: hangyaarasszal, tar paraszthaj-darabbal, Aprajafalva alatt haladhatsz csak. Lankadtan, lassan baktathatsz, magas, talajagyagban gazdag fa-takarta falakra kaptatva, majd labda-alakban talajra pattanva, s azzal a falba csattanva abban ragadhatsz: az „a” hangalakban taglalt magyar szavakat hamar hagyd abba, maradjanak ajkadban hangtalan lakat alatt, aranyhal-alakban!
Abrakadabra!
P.S.: (a,á,é,i,í,o,ó,ö,ő,u,ú,ü,ű) = aszparanta halandzsa-alakzatban hasztalan, alantas anya hagyta madarak mag alakban. *****
(Alantas, kajla had! Rajtacsalt anya adta magvakat, nagy hamar zabbantva, s a talaj alatt, araszban haladva, ganajban katatva-maradt nyalka-falka, majd csalt-anya hasban aszaltra vagdalt falat-hadakat lankadatlan a lakhatatlan has-hadakba falva, s azzal nagyra dagadva: anya-lak sarj-had aljat aljasan avarra taszajt!)2.
Csacska szavacska-had, avagy: bajban a babahas!
(Ha menni kell, hát…)
Csacska baba! Ha makacs vagy, hasadban hatalmas kakadarabbal: anya adta karban hasztalan vagy altatva - hasadban takargathatatlan hanggal, s szaggal haladna a babakaja kaka alakban – magadat akarattal tartva, csak ajkadba harapva maradhatsz hangtalan, s az hasztalan. Hagyd csak azt haladva: ha majd akarja, paplanba csavart matracba csattanva abbahagyja a zajt, s a bajt falat-babahasadban, s azzal hamar, s hangtalan tartalmasat alhatsz: anyakarban vagy babakatracban.3.
Tét: lét!
(Tegyél meg mindent a nőért, akit szeretsz!)
Néd****** lévén Hébé*******: szép lény; féld s féltsd lényét, létét, fényét, lépését, szépségét, kényét, értékét, méhét, lépét, kéjérzését és fényképét! Lényét, s fényképét szép, békés ég fénynél nézvén értsd: létéért féltést s békés élést kér! Légy fénylénnyé, kétségét, félését, rémképét, véglét-érzését férjként végképp tépd szét! Értsd, véld, féltsd, kérd, nézd, védd: létéért, fényéért, szépségéért! Széplény éltét, s végét: békésként kérd! Éld széppé, kéjjé s ég békéjévé létét!4.
Hát: áldás rád, rám, s ránk!(Szomszéd a tilosba jár és állapotossá teszi a felszarvazott férj kedvesét. Ezt meséli el a szösszenet, a végén egy atyai jótanáccsal. Figyelem! Sikamlós!)
Ádám Bátyám! Bár már tán rám ágálnál, látám ám: vágytál s hágtál már más nászágyánál; lányát, lágy báját, vállát s hátát látván, rá vágyván, ágylábánál álltál, áldást, rálátást, rámászást, rámázást, átjárást vártál: állát, vállát, hátát, száját, s lány-nyálát átjárván - „lányvágytárgy” állást látván - ráhágtál. Hágtál, ráztál, rámásztál, ráhágtál, rájártál, vájkáltál, ágyánál tápláltál, ám lánykád lábánál áldást láttál. S hát látám ám: lány áldását látván szád tátván állsz. Mást vártál?
Látván: már más ágyánál hálsz, s más lányt hágsz, váltás vár rád: hátvágánynál hágd más lányát!
(Lány párját látván (gázlángnál táplált kányák lábát, máját, szárnyát, s háját kántálván rád) átkát állnád? Mátkáját átvárnád, s átlátnád hány más lány vár rád?)* Forrás: Mézga Aladár különös kalandjai.
** Hiába várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön.
*** Hamar a madarat: Arany Jánostól származó szállóige.
**** satrapa = uralkodó által kinevezett kormányzó (kb. = kisfőnök. Itt = az e után jöhet csak gyakoriságban, tehát...).
***** Vagyis: mind kakukktojás.
****** Néd = nőd. Lásd: Radnóti Miklós: Erőltetett Menet.
******* Hébé: Az ifjúság istennőjeként az ő feladata volt a fiatalságot és örök életet adó nektár őrzése és annak felszolgálása. -
totoya76
csendes tag
Nyakas a parasztgazda, faragatlan fajta.
Kajla bajsza alatt kacag, ha dagad a flaska.
Haj-jaj, ablak alatt dalra fakad, s szakadatlan hajtja,
Ha laza a gatyamadzag, csak kalap van rajta.
Ablak alatt dalra fakad, s szakadatlan hajtja,
Ha laza a gatyamadzag, csak kalap van rajta.Menyecske tehenet fej gyenge len pendelyben,
De pendelye elfeslett, s fedetlen lett keble.
Hej-hej megszeppent erre egy percre, persze ez lett veszte.
Egy fess levente megleste, s menten leteperte.
Megszeppent erre egy percre, persze ez lett veszte.
Egy fess levente megleste, s menten leteperte.Iszik kicsit, s így indít biciklizni mindig.
Bíz kicsípik, s viszik is nyírpilisi sittig.
Sír-rí, nincs kis rigli, nincs bilincs, mit civil ki bír nyitni,
Illik ily piciny csínyt így ríttig sittig vinni?
Nincs kis rigli, nincs bilincs, mit civil ki bír nyitni,
Illik ily piciny csínyt így ríttig sittig vinni?Folyton torkos drótos tót kosropogóst kóstol.
Potyog most sok olcsó gomb, oly komoly gyomortól.
Ó-hóó, ódon hordóból csobogó jó bort mohón kortyol,
No most gondoskodjon doktor módos koporsóról.
Ódon hordóból csobogó jó bort mohón kortyol,
No most gondoskodjon doktor módos koporsóról. -
Weareus
addikt
Kellemes, lelkes helyen fejtegettem rejtelmeket, rendeztem elveket, rendre remekeltem, egyes esetben esetleg elveket elkeffenthettem, de ezzel egyben nekem ez feledhetetlen.
-
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Rendben.
Szerfelett repes lelkem, nemes, eszes egyed lehetsz. -
Weareus
addikt
E kerekes szerkezetet – mely lehet elemes – rendesen egy veszedelmes elegy heve kerget. Vele emberek egyes helyekre mennek sebesen, egyesek esetleg veszedelmesen!
Fejtsd meg! -
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Nem, Mehrenberg. E szelek eredete: ezer fecske repte keltette lehelet, mely szemedben megrebbent, s ezzel neked jelezve lesz melegek kezdete; egyebekben felkelnek fenyvesek, megelevenedhet kedvenced, mely egered megette, jegek elszelelnek, szerelmes leszel, meg egyebek.
-
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Ezt be nem jelenthetem, ne ezen merengj, gyermekem. Neves, lelkes elme leszel, kettes-fellegnek legyen hess, eszeddel hegyekre felmehess, vess, less, s szeress; de kedvesed szeresd, s neve legyen Emese.
Ez rendben lesz-e? -
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Kellemetlen perceket befejezve remek helyzetet teremthetsz, mert egy fecske elkergethet telet, felleget, s kellemes meleget, enyhe szeleket gerjeszthet.
-
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Kell ez neked?
Neves szellemednek nem ez rendeltetett.
Egyebekben sem kellene eme fekete lepelbe tekeredett rettenetes szerzetet - Fekete Vedret - meszelt helyekre felfestened, mert megjelenhet, s ez kellemetlen lehet neked. -
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Kettessel elkecmereghetsz, de feljebb emelkedve egy-egy jegyet nem lehetetlen jelesre remekelned.
-
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Persze.
Nem lehetek jellemtelen.
Megemlegettem ezt neked, ez ezennel elrendeltetett.
Egyesek szemetesbe seperve! -
Weareus
addikt
Hej, remek kedvet emberek!
Kellemetes helyre mentem, kedvemre ehettem rengeteget, meglehet keresetem tetemes rendben elvertem, belefetyeltem belembe.
Nem megyek errefele, befejezve.
-
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Szerencse-mentes eset, eh?
Mehrenberg legyen Te neved, fel nem emlegeted, mert te kezdted eme lelkes elkeresztelt eszperente nevet tenekednek.
Neked ezennel egyetemlegesen jelest rendelek.
Eme tettemben legyek megfellebbezhetetlen! -
Weareus
addikt
Eh, elkeffentettem, szerkesztve nem lehet, perc-seregem letelt!

Erre, erre ezen jelrengeteg helyes egyenesen vezet benneteket eszperente mese-helyre.
-
Weareus
addikt
Szerfelett kellemes reggel legyen veletek kedves, nemes egyedek!
Egyes lecke eszperente eleme eme mese-terjedelemben elrejtve.
Leld meg!
-
bhonti
aktív tag
Rettenetes eset: Chester elment... s ennek rendesen egy hete :-(
-
Weareus
addikt
Neked eme nyelv nem ezer meg ezer szemcse, lencse, s szerencse, melyen kedvedre leheveredhedsz?
-..-
Rengeteg szesszel megtelt ember lettem, sert serre vedeltem, elmegyek, s kerevetemre leheveredve kedvemre elszendergek.Serek terjedelme belemben negyven negyede, eh szeszeknek ereje ez, mely embereket megdelejez.
Kellemes, fellegmentes fekete egeket neked, s nektek.
Brekkencs
-
Weareus
addikt
Esztelen, eszetlen, eh, nem egyre megy?
Eme hely lelketlen lett, tennem kellett ellene, lelkes egyedekkel, mert e nyelv-remeket szerfelett kedvelem!
Kedvesebb nyelvet - s helyet - lelsz-e mely megengedne neked egyenletesen e-vel fecsegve rebegned?
Nekem erre feleletem: nem!
Brekk. -
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Remek szellem leledzhet benned, szent jel lesz megjelented!
De le kell hengergetnem lelkemet neked, mert te nem leled kedved ebben, legyen!
De!
Segedelmezz nekem!
Lelkes egyed, erre keveredve legyen veled, s velem megnevelve!
Csepp fejekbe e helyen legyen beleverve elme nedve, eszperente-egyszeregy!
Rendben?Ne bennem keresd Fekete Vedret...

-
Mahrenburg
őstag
válasz
Mahrenburg
üzenetére
-
-
Tim82
félisten
De gyerekek...
Esztelen nem-eleven elme-leletet elevenre tennetek.
(
) -
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Mehrenberg? Merengek, merengek, fejemben e nevet nem lelem, de te, lelkes egyed, meglehet, fejedben megelevenedve emlegetted fel e nevet, fejlettebb lehetsz!

Te, te fekete lepelbe tekeredett szent ember! pap
Gyermeked leszek, nevelj engemet.
-
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Eeegen!
Ez jelen esetben nem lehetetlen!
Eme nyelven lefetyelve kellemetlen helyzetbe keveredve helyed rendre megleled, s rettenthetetlen leszel! -
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Jegyed: jeles!
Nem lehetetlen "e"-ben megrekedve nyelvet nevelned fejlettebbre. Nem leszel eretnek ezzel, mert nyelvedben egyetemlegesen elrendelve nem lehetetlen e-vel fecsegned. -
Weareus
addikt
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Szerfelett repes lelkem, mer megjelent eme helyen egy lelkes egyed.
-
Weareus
addikt
Egy meg egy meg egy brekkencs (Hehehe-mese):
Brekkencs egy:
- Brekk
Brekkencs egy meg egy:
- Brekk!
Brekkencs egy meg egy meg egy:
- Brekeke!
Brekkencs egy erre fegyverrel leszedte brekkencs egy meg egy meg egy egyet!
Brekkencs egy meg egy:
- Mert? Kellett ez neked?
Brekkencs egy:
- Rengeteget fecsegett! -
Weareus
addikt
Remek este legyen veletek, gyermekek, megyek, s elszenderedek.
Reggel jelentkezem.
Brekk. -
Weareus
addikt
Lemezkereten szegletes kerekek: kecske szekere.
E remek szerkezetet tervezte: Mekk Elek, ezermester. -
Weareus
addikt
Eh, teremtett lelket nem lelek erre. Elmegyek, de nem messze. Mely esetben kedved leled, jelentkezz, esetleg jelezz nekem leveledben.
Brekk. -
Weareus
addikt
El kell brekegnem ezen kellemetlen esetet, mely velem esett meg, egy hete lesz ennek. Lemezteremben, kerekeken, s kezemben jeggyel tekeregtem befele Szerencsre. Rengeteg emberrel telve, melegben delelve rettenetes lehellet esett nekem eme keskeny helyen.
Keseredtemben lekeveregtem, nem tespedhedtem e helyen egy percet sem, s kerekeken tekerve mentem be Szerencsre.
Szerencse?
Brekk!!!
-
Weareus
addikt
Remek helyre keveredtem, persze rengeteg hete nem jelentkezett egyetlen elme sem eme helyen, meglehet teremtett lelket sem lelek egyszer sem.

Megyek, szerzek lelkes egyedeket!
-
Weareus
addikt
- Gyermekem merre ment?
- Eszes mestere elvezette.
- Eme mester ne mevelje, mert elverem kegyetlen! Esztelen elme eme mester! Kegyes fejedelmem ellen nevel!
- E mester remek egyed, szeresse gyermeked!
- Nem engedem! Fejedelmemnek jelentem, lefejeztetem!From: Mézga Aladár
-
horush
addikt
Nem szeretem eme nyelvezetet, de ezen nyelvremeken [magyar] nem lehetetlen ezen e-s veszedelem kezelete sem. Persze egyeseknek nehezebben eshet e kezelet.
-
banhammer
veterán
He?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Gigabyte alaplap topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(
)