- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
válasz
grafnet #15937 üzenetére
Nekem a legújabb multiban minden magyar.
(#15939) Milestone2 Ha samus ha nem, szerintem nagyon jól néz ki (amúgy nem samus sztem, asszony telefonja egyáltalán nem így néz ki (S6))
(#15943) (#15949) bAtt001 Sztem meg a CM-et picsázza el a MIUI. Nekem a MIUI jobban bejön, mint a CM, de pont ezért jó, kinek mi tetszik, tud válogatni.
Amint kijön a V8, egyből nem érdemes felrakni, ha nem vagy kimondottan MIUI fan, vagy nem vagy elvetemült - mint Mile vagy akár én - mert tuti, ismerve a Sáomit, bugos lesz, és kicsit hiányosak lenne a funkciók. V6-nál is voltak gondok, igaz akkor Redmi 1s-el voltam, azon jól működő MIUI rom, ami full Stock nem létezik (A V5 csapnivaló volt aksiidőben, a V6-V7-et meg custom kernel nélkül ugyanezen oknál fogva használni se tudtam, főleg hogy random módon gondolt egyet, és kiirta, 1%-on van az akksi és kikapcsolt.
Egyébként attól függetlenül, hogy bele vagyok buzulva a MIUI-ba, tényleg egy bugos ótvar tud néha lenni, főleg ha fejlesztői ágon vagy, de Nekem akkor is a favorit. CM-et és MIUI-t it is használtam mindegyik telefonon, amelyiken elérhetőek voltak, de mindig utóbbi maradt.
(#15960) Wallenberg Használható fólia nincs, ilyen gyári védő cucc van, de azt le kell szedni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Hobby elektronika
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Autószerelők, autószerelés
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest