- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsomak96
tag
Nálam a kettő volt a mérföldkő. Remélem ez nem marad így
. -
rolkaDb
aktív tag
Extra város.
Kár h még nem most jön. 
-
sanyi0321
tag
Hát akkor ez még odébb van...
-
- = Zk = -
félisten
-
LW
őstag
Éljeeen! Ha hitman, akkor csak jó lehet.
Némi késéssel a legendás 2012 világvége előtt kézbe foghatjuk. Remélhetőleg. 
-
Jackie_Chan
senior tag
-
Blaise
veterán
-
törölt tag
-
ferencka
tag
ha olyan lesz mint az eddigiek (mármint stílusban) akkor nagyon várom mert az elődöket élvezettel játszottam..
-
Fortissimus
őstag
nekem johet barmelyik

-
wikings2
őstag
Ez a logó öregem tisztára mint a God of War 3 csak elmosódva

Am én sajnos csak a régebbi részekkel játszottam eddig. Az újabbak is ilyen Max Payne feelingesek ?
-
Jeanne d'Arc
addikt
Mennyit játszottam a régebbi részekkel. Jó lenne újra játszani valami frissel

-
szuper-t
őstag

végre valami j hír a sok selejt játék mellett.
Ha már a HL folytatásáról le kell mondanom
-
bigadam94
tag
A képek alapján azt hinné az ember, hogy 47-es a pokolra került, és az új részben ott kell gyilkolni.. De persze ez nem igaz.. A 47-es ügynök sose jutna pokolra, max. a mennybe..

-
Silentfrog
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
-
keIdor
titán
Nem baj, sok jó játék lesz addig.
-
Silentfrog
veterán
De soká lesz ez még...

-
athomi
veterán
Ha nem lesz agyatlan hent, akkor várom, a Blood Money-t többször végigjátszottam.
-
törölt tag
Jaja, a film ütős volt. Nem is lenne rossz, hogy Timothy lenne a 47-es a gameben.

-
- = Zk = -
félisten
hát én ink a filmre lennék kiváncsi

timothy olyphant nagyot alkotott szvsz...szivesen látnám ismét 47-es ügynök szerepben
-
Archer
őstag
Az a 2-ben volt
Nagyon komoly, a fészerben volt egy mesterlövész puska a falnak támasztva!! amivel egy lövéssel el lehetett intézni a fő genyát a teraszon és ha jól lőttél még le is esett a földre, csak el kellett tőle venni asszem kocsikulcsot aztán meg is volt a pálya egy lövéssel. Bár ha jól rémlik, a "silent assasin" minősítés lövésnél már nem járt. -
Puma K
nagyúr
Nem vagyok nagy Hitman-fan, de jó játéknak tartom. Bírtam ahogy libeg-lobog a vörös nyakkendője 47-esnek
Meg volt valami olaszos pálya még talán az első vagy a második részében ahol meg jól lezúztam egy postást az, de tetszett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ninja-Metal
tag
"Habár a Square Enix gyorsan cáfolta, hogy az artwork-öknek bármi közük lenne az új Hitman játékhoz..."
A képek jól néznek ki, de örülök hogy nem kapcsolódnak a Hitman 5-höz.

-
törölt tag
Remélem nem valami agyatlan-hentelős-monoton tucat fps lesz, hanem logikázós, lopakodós jellegű tps lesz, mint eddig.

-
csaabz
őstag
A Blood Money-val rengeteget játszottam, remélem ez is lesz olyan jó...

-
Ninja-Metal
tag
Valóban érdekesen néz ki, bár ez már inkább valami FPS-re utal, mint egy gondolkodós bérgyilkos játékra.
Kíváncsian várom a továbbiakat! -
Blaise
veterán
Elég betegek a képek, de várom a cuccot nagyon

-
törölt tag
nagyon bírom a hitmaneket ezt is kipróbálom!
-
wolfman
veterán
Váháháháááááá! Bár elég extrém ez a két artwork
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Kár h még nem most jön.