Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
#18379748 #89 üzenetére
Mint írtam, én is csóró vagyok, de ha lenne dögivel pénzem, akkor sem venném meg, mert van jobb megoldás, ami biztonságosabb is, illetve, ha sznob vagyok, akkor meg azért nem ezt veszem, mert akinek esettleg megmutatnám, az nem biztos, hogy érti, mi az, ami ebben a lényeg. Tehát, inkább vennék egy valami ''márkás'' házat, ami brutál kinézetü, mint pl. Asus Vento 3600 (Bővebben: link), és azt mutogattnám, mert a sznoboknak a látvány is fontos. Shima fekete ház, tucatjával látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- Corsair RM 750 - tökéletes állapotban, dobozában eladó!
- Raijintek Cratos 1000 W 80 Plus Gold ATX 3.0 tápegység eladó
- EVGA 850GQ - hibátlan, tesztelt, teljes szett - eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest