Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Vagy másfél éve volt hír már 1.3Mpixele firewire webkameráról, de nem találtam meg az adatlapját, hogy tud e videot ekkora felbontásbna vagy sem?
Viszont a Logitech oldalán lévő új webkamerák tutira USB2.0-ásak, de hiába van 1.3Mpixeles érzékelőjük, a leírásuk szerint max. 640-es videót tudnak. -
TeeJay
félisten
igen a feltöltésnek is betudható de pl egyik hölgy ismerősöm most vett Logitech Messenger vagy milyen fajta webkamerát és Chello van neki szóval 64K upload már elég lenne, ennek ellenére olyan rossz minőségű a videó amit megjelenít nekem hogy nemigaz
(320x240-et enged az MSN max megjeleníteni ha nagy méretre állítod az ablakban úgy vettem észre)
szerintem ha valakinek van miniDV kamcsija az használja azt webkamerának mert ég és föld a kettő közt a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Arc Raiders
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF
- HP OfficeJet Pro 7740 (G5J38A) nyomtatók + kellékek ( Az egész csomag 75.ooo,- Ft! )
- EPSON TM-T20/III M267E Direct thermal blokknyomtató,USB,Ethernet
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bixolon Orderman SRP-350 plus III Direct Thermal blokknyomtató,180dpi,72mm,usb,lan,számla,gar
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest