- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
c*
aktív tag
Jo az igazsag az hogy modomban all bizonyos hipermarketekben Co*a, E*ectroworld, Me*iamarkt , Te*co ban elkolteni bizonyos penzosszeget amiert venni akarok egy jatekos ,
persze ha nem allna modomban akkof infopatikarol megrendelnek egy meizut de sajnos nem tehetem
bementem mediaba vegigneztem eshat nem tetszett 1sem talan a sony nemtudom pontosan melyik tipus de azon meg akkora a kijelzo h felesleges . ..
szoval ha valakinek van valami otlete bestbuy cimszo alatt az alabbi uzletekben az ne tartsa vissza ?! -
c*
aktív tag
Hi egy gyors valasz szeretnek kapni arra a kerdesemre hogy a regebbi shuffle csak random kepes lejatszani a szamokat vagy a random lehetoseget azt be/ki lehet kapcsolni ?
ha pc-m van gondolom gond nelkul fel tudok masolni a shuffle ra ?!
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest