Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Jahh, már értelek.
Néztem én azt a 4-es lapot már, de ott is egy-egy sort vettem egybetartozónak. De valószínű, hogy tényleg inkább dupla-oszloponként kell nézni.
Bár ettől még kérdéses a számomra, miért nevezi ezeket a blokkokat az AMD SIMD-nek. Végülis minden MAD egységen más-más műveletet végezhet, így ez az egész egy ''super-MIMD'' cucc. Mondjuk valószínű, hogy úgy túl bonyolult lenne a kezelésük, így az egy oszlopba tartozó, azon belül ugyanolyan sorszámú (magyarán egymás alatti) MAD egységekkel ugyanazt a műveletet végezteti a belső scheduler (Ultra-Threaded Dispatch Processor).
Érdekes. Más kialakítás, de lényegében hasonló működtetés... (R600/G80.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néztem én azt a 4-es lapot már, de ott is egy-egy sort vettem egybetartozónak. De valószínű, hogy tényleg inkább dupla-oszloponként kell nézni.