Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Bírom az olyanokat, akik leszólnak bizonyos dolgokat. Bár ez attól függ, mit is szólsz le, mert ma már néha ''lét'' kérdés a 2 giga ram!
Csak ki mire használja. Netezésre biztos sok(K), de ennyi memót ilyen teljesítménnyel nem is netgépbe raknak!
Azt nem fírtatom, hogy szükséges-e a csiri-viri külső, mert van, akinek az is fontos! De ezért felesleges másokat (le)''sajnálni''. 
A mai tesztek pedig igen csak tájékoztató jellegüek, és nem mindig fedik azokat a dolgokat, amiért valaki megveszi a nagyobb méretü ramokat (vagy sokan csak nem tudják, mit is KELL nézni egy tesztben). Én sem azért vettem, mert a tesztben láttam, hogy szinte SEMMI fps növekedést nem nyújt gammákban. Csakhogy, ez is csak részben igaz, mert 2x1 gigánál már nem jellemző, hogy a wincsihez kellene fordulnia a procinak, mert nincsen a memóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Elden Ring PS5 játék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak ki mire használja. Netezésre biztos sok(K), de ennyi memót ilyen teljesítménnyel nem is netgépbe raknak!
Azt nem fírtatom, hogy szükséges-e a csiri-viri külső, mert van, akinek az is fontos! De ezért felesleges másokat (le)''sajnálni''.