Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
F7
tag
Radikalmod és a Hardwareoc volt a szervező.
Ha jól tudom hwsw-nek nem sok köze volt a dologhoz. -
F7
tag
'' Miért, reklamált v.ki ?
Én maximum a véleményem írtam le, ami hűtés-modding tekintetében mit sem változott.
Viszont egyszerűen tudomásul kell venni, hogy a zsűri milyen szempontok alapján dönt, és kész.
Ezzel nincsen probléma, a következő versenyre úgy kell majd készülni, hogy az ember tudja, hogy a zsűri mit figyel.
Ennyi. ''
Bocs, de ez álszent egy kicsit szvsz. Olvasd vissza, igen reklamáltál, nem is gyengén.
Volt egy érzésem, hogy ez lesz. Kalandornak nekiesünk, Andorpapánál már csendben figyelünk.
UI.: most én leszek az egyik közellenség, lehet utálni, de csalódás volt az, hogy PH!, PH! nak farkasa .. '':)'' -
F7
tag
Nem értem az egész ''csapatot''?!
Kalandor lett az első, Modd3r közönségdíjat kapott (ha jól tudom).
Miért kell nekiesni Kalandornak?
Ha nem tetszett az értékelés, talán a zsűrinek kéne feltenni egy-két kérdést, nemdebár?
Ha nem tetszik, hogy a hűtést is pontozta a zsűri, tessék kérdőre vonni Andorpapát, hogy miért? Tessék nekiesni Atusnak is...merthogy ők is szavaztak.
Nem Kalandort kéne b***ni.
Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi