Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem többeknek max az nem tetszhet, hogy a festés nélkül nem nyert volna, márpedig azt nem ő csinálta.
Egyébként meg kb. olyan ez mint egy szépségverseny...Ott sem mindig a zsüri által első helyezettnek választott tetszik a legtöbb embernek.
Ennyi.A gép pedig szép,bár kár, hogy nem látom hol van az a hangszóró benne!:D(néztem én a képeket, de nem jöttem rá)
Én gratulálok kalandornak!
Bár nekem más a két kedvencem,de kalandor megérdemelte. -
modd3r
őstag
Visszaolvastam, és rájöttem hogy igazad van, tényleg reklamáltam.
Ezúton elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg megbántottam, akinek a szakmai hozzáértését 'ne adj Isten megkérdőjeleztem.
Ezzel a ''vitát'' a magam részéről lezártnak tekintem.
Kalandor: szerintem sokan ötletet merítettek a munkádból, én személy szerint nagyon szeretném, ha jövőre is eljönnél és megmutatnád, hogy mit tudtál még kihozni a gépedből, illetve ha új gépet építesz, az hogyan sikerül majd.
Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest