Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
hát most tértem vissza a versenyről. volt a gigabyte sorsolás, érdekes volt, mert nyeremények felét ki sem osztották, szal aki nem jelent meg, és nyert, annak az ajándékát nem a következő nyertesnek adták oda, hanem fogták, és eltették a szervezők.(nem félreérteni, nem lenyulták, hanem szimplán nem osztották ki, gondolom ment vissza a támogatóhoz.)
aztán volt a modding verseny. hááát volt úgy 10 gép. volt elég sok szép, volt olyan is amin semmi modding nem volt (vásárolt az illető egy plexi oldallapot a chieftec házához, meg tett a gépébe vízhűtést, színes ventiket és kész. nc...) de volt egy pár szép is, pl a sörösrekesz ház ötletes volt, csak eléggé úgy tűnt mint ami előző éjjel lett összeállítva. voltak viszont gyönyörrűek, pl aktatáskák, szépen átalakított házak, full plexi ''ház'' stb. a végeredményt nem tudom, ugyanis az eredményhirdetés jelentősen csúszott, bent tolongott vagy 60 ember, levegő alig volt, és halálra untam a végén a fejem.
off
senkin sem láttam PH! kitűzőt, vagy valami jelzést hogy ph!-s ezért senkivel sem tudtam megismerkedni :D)
on
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Disney+
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest