- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Aktív témák
-
Még 1 dolog! Miért nem látszik az ''Eredeti hír'' felirat és miért nem látszanak a hozzászólások a hír alatt??
-
Den
veterán
Volt egy vetélkedő a mohácsi találkozón, ahol Parci kérdéseket tett föl, mi meg nem tudtunk válaszolni, így végül én nyertem a díjat, az integráltsággal kapcsolatos beszólásommal (ha jól emléxem), aminek az volt a lényege, hogy addig integrálnak mindent mindenbe, hogy a végeredmény az lesz, hogy a proci tetején nem fémkupak lesz hanem lcd kijelző...
-
Den
veterán
Hoppá! Miért is nyertem az apogee sapkát mohácson? Na asszem ebből per lesz. csak azt nem tudom hány millió dollárra pereljem őket?
-
Tuti! Ez a tendencia nagyon tetszik. Mondjuk egy fél centi vastag monitort kifejezetten szívesen látnák az asztalomon...
Persze ennek nem a processzoroknál van jelentősége, hanem a felbontásnövelésnél. Ha ez gyártásra kerül, búcsút mondhatunk az eddigi 1024*768 és hasonló felbontásoknak, hanem kb. 10szereződni fog ez a szám. Másrész a válaszidő is drasztikusan csökken. Jól hangzik.
Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest