- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Hali
Szvsz a tárolókapacitás inkáb csak kényelmi (lustasági) kérdés, úgy értem, minnél nagyobb annál kevesebbszer kell rá töltögetni. Namost nekem kb 300 audió cd-m van + ennek egy része mp3-ban is + kb 20x albumnyi mp3, szvsz ez nem túl sok, de nem is kevés, ennek ellenére, nagyjából mindet kivülről tudom, tehát sok újat nem tudnak mondani, bár nem tagadom, hogy a legtöbbje, annyira bejön, hogy bármikor képes vok meghallgatni. Ennek ellenére nekem elég az a 2 max 3 album amit a playeremen tárolok ill cserélgetek (minden reggel vagy este max 10perc). Szal nemtom mi lenne ha egy ilyen 20+ gigás lejátszóm lenne, de nem hiányzik.
Pofás darab ez a nanó, csak semmit nem tud szegény, de ennek ellenére tényleg tetszik, mint készülék, és a hangja is pofás...magyarul nem rossz választás, de én maradok iRiver fan
Audiofil vs mp3 vs utcán forgalomban zenét hallgatni vs mikroszkópikus fülessel (még ha seni vagy bármi más is), nevetséges összehasonlítás, egyszerűen nem erre vannak ezek a dolgok szánva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest