Új hozzászólás Aktív témák

• Horbal

őstag

Hali

Szvsz a tárolókapacitás inkáb csak kényelmi (lustasági) kérdés, úgy értem, minnél nagyobb annál kevesebbszer kell rá töltögetni. Namost nekem kb 300 audió cd-m van + ennek egy része mp3-ban is + kb 20x albumnyi mp3, szvsz ez nem túl sok, de nem is kevés, ennek ellenére, nagyjából mindet kivülről tudom, tehát sok újat nem tudnak mondani, bár nem tagadom, hogy a legtöbbje, annyira bejön, hogy bármikor képes vok meghallgatni. Ennek ellenére nekem elég az a 2 max 3 album amit a playeremen tárolok ill cserélgetek (minden reggel vagy este max 10perc). Szal nemtom mi lenne ha egy ilyen 20+ gigás lejátszóm lenne, de nem hiányzik.

Pofás darab ez a nanó, csak semmit nem tud szegény, de ennek ellenére tényleg tetszik, mint készülék, és a hangja is pofás...magyarul nem rossz választás, de én maradok iRiver fan:)

Audiofil vs mp3 vs utcán forgalomban zenét hallgatni vs mikroszkópikus fülessel (még ha seni vagy bármi más is), nevetséges összehasonlítás, egyszerűen nem erre vannak ezek a dolgok szánva:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés