- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Hali
Szvsz a tárolókapacitás inkáb csak kényelmi (lustasági) kérdés, úgy értem, minnél nagyobb annál kevesebbszer kell rá töltögetni. Namost nekem kb 300 audió cd-m van + ennek egy része mp3-ban is + kb 20x albumnyi mp3, szvsz ez nem túl sok, de nem is kevés, ennek ellenére, nagyjából mindet kivülről tudom, tehát sok újat nem tudnak mondani, bár nem tagadom, hogy a legtöbbje, annyira bejön, hogy bármikor képes vok meghallgatni. Ennek ellenére nekem elég az a 2 max 3 album amit a playeremen tárolok ill cserélgetek (minden reggel vagy este max 10perc). Szal nemtom mi lenne ha egy ilyen 20+ gigás lejátszóm lenne, de nem hiányzik.
Pofás darab ez a nanó, csak semmit nem tud szegény, de ennek ellenére tényleg tetszik, mint készülék, és a hangja is pofás...magyarul nem rossz választás, de én maradok iRiver fan
Audiofil vs mp3 vs utcán forgalomban zenét hallgatni vs mikroszkópikus fülessel (még ha seni vagy bármi más is), nevetséges összehasonlítás, egyszerűen nem erre vannak ezek a dolgok szánva
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest