Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Kipróbáltam és használtam már több Intel chipset-es lapot is. (Egy régebbi még most is megvan) De nem estem hanyatt tőle. Van aki szentül meg van győződve arról, hogy csak az Intel chipset jó. Én nem vagyok ilyen fanatikus.
Minden cégnek lehetnek ballépései, ez alól az Intel sem kivétel. Ha jól emlékszem, még a P3-as korszakban volt egy iszonyúan rossz chipsetje. A Via és a Sis is ugyanígy hibázott 1x-2x. Sőt az AMD-nek is volt 1 bakija a 760MPX chipsethez kapcsolódó déli AMD híddal, nem volt jó benne az USB (A 760MPX a duál procis változat, asszem a simához tartozó ugyanígy hibás volt). Ennek ellenére én szívesen használnék egy ilyen chipsettel szerelt lapot (Asus A7M266-D például, igaz ehhez adnak egy 4 portos USB2.0 kártyát :D ), igaz öreg már, de még mindíg elég nagyot tud ütni. ;] Mindegy, ne veszekedjönk, fő a béke. :P
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest