Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
htpc-be, mobil procira csakis ventilátoros hűtés rak az ember... egy nagyobb borda + jó szellőzés a házban elvisz egy ilyen procit...
-
raszputyin
senior tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Pedig én is úgy látom, hogy ezen a nivón (t.i. ha valaki mobilprocesszort engedhet meg magának) egyszerűen komolytalan ez a hűtő
a sok pici rövid lapát nem kelt bennem bizalmat az akusztikus tulajdonságaira nézve...
Turion helyett Venice 754 procival meg tudsz annyit takarítani, hogy legyen pénzed komoly hűtésre, és az említett alternatíva is majdnem mobil hőtermelést tekintve. Én rátettem egy AC szörnyet az enyémre, és hát kézre hűvös a borda, hallhatatlan a ventillátor 100-as terhelésen. Igaz, low profile-hoz mást kell találni, de mint olvasható, én túl is lőttem a célon, biztos van jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cipő topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a sok pici rövid lapát nem kelt bennem bizalmat az akusztikus tulajdonságaira nézve...