Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t_ferenc

őstag

bár már mindent leírtatok előttem, amit én magam is leírtam volna, azért én is hozzászólnék egy-két gondolat erejéig.

szüleimnél otthon invitel van. amikor felhívtak, hogy nem-e szeretnénk adls netet, akkor azt mondták, hogy csak kb 2 hónap múlva tudják majd bekötni és persze a havi díja 10e Ft. ez volt a nyáron. nem tudom azóta mi változott, de majd megérdeklődöm a napokban. emellett van egy kábelszolgáltató is arrafelé (pr-telecom), akik a tv-networktől vették meg a szolgáltatási jogokat. ők 5500,-ért adnak netet egy éves hűségnyilatkozattal 384/64 le-, és feltöltési sávszélesség mellett. ami akár elég is lehet, ha nem akarsz éjjel-nappal letölteni a netről. ehhez képest az adsl szolgáltatások még mindig sokkal drágábbak, igaz gyorsabbak is.

a másik dolog pont a hűségnyilatkozat. mi a kedvesemmel szegeden lakunk egyelőre albérlőként. pont emiatt nem nagyon szeretnénk semmilyen hűségnyilatkozatot aláírni. ezért mentünk a tv-networkhöz, ahol havi 4000,-ért 512/128 sebességű netet kapunk.

a nyugat európai szélessávű szolgáltatásokhoz meg nem is tudom jó ötlet-e viszonyítani. hiszen az ottani fizetésekhez képest havi 10e frontnak megfelelő eurót kifizetni nem nagy érvágás és még jobb szolgáltatást is kapnak, kimaradások nélkül, tényleg korlátlanul.

Új hozzászólás Aktív témák