Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
Motorola csak valamikor tavaj dobta igazándiból a 68k szériát, ugyanis többnyire az volt az alapja az első PowerPC-nek, azt meg tavajig közösen csinálták még ()IBM-Motorola-Apple) :) Fogd fel úgy, hogy a 68k széria utódja a Power5, és nézd meg mit teljesít (de ne a Mac-ben, mert ott valamit nagyon benézhettek rajta).
Én speciel akkor padlóztam le amikor megtudtam, hogy mi van abban az iSeries model 810-ben, ami szanaszéjjel alázta a 4 procos XeonMP-s Compaq Proliantot:)
p.s.: No Flame, véleményem saját mérésemen alapul némi ERP rendszer alatt. A rendszer a Compaqon Windows 2K + MS-SQL 2K párossal futott, iSeries-en natív OS/400 + DB2 párossal, adott feladat lefutása durván 10-30%-kal volt gyorsabb az iSeries-en. Mielőtt valaki letorkoll, hogy nem egy kaliberű cuccokat hasonlítgatok, a Compaq cucc akkori áron durván 500kHUF-fal volt olcsóbb, mostani áron, durván 300HUF-fal drágább (akció van IBM-nél).
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi