Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigo
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Megelepődnék ha bármelyik jövőre megjelenő Inteles Macbe netburstos hulladék kerülne.
Jelenlegi infók alapján is az tűnik valószínűnek hogy a hamarosan megjelenő mobil Yonah valamelyik low end változata lehet a kiválasztot. -
Den
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
én is. celeron lesz a mac minikben. meg szvsz az imac-ben is.
-
Frigo
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig az lesz
-
Frigo
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
miért is lesz vége a zajtalan almáknak?
-
Alex91
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ha mobil procit tesz belejuk, akkor marad a halk uzemmod...
-
Frigo
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Miért is?
-
Macc
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Fejtsd ki bovebben! nem tudom mire gondolsz pontosan. Az Inteles ujdonsag, az eleg vegyes fogadtatasra lelt. En hanyok tole, de ez az en privat megnyilvanulasom. Nem feltetlenul azert hanyok mer intel, hanem inkabb azert mert nem PPC. Raadasul a sok kis progi ami eddig megvolt az most futhat emulacios feluleten, a dual binarisok nagyobbak lesznek (bar gondolom nem jelentosen), de akkor is nagyon bena dolog, hogy eddik kivettem a vinyot a gepembol, beraktam egy tok mas Mac-ben, es szepen bebootolt, es minden mukodott. Most azert ehhez kepest eleg nagy szakadek lesz. Nem orulok neki. Mindez egy agyatlan piaci reszesedesert folyo harc miatt, ami mellesleg a ceg szempontjabol tok felesleges, mert igyis eleg sok hasznuk van. Felek hogy egy szar tomegcikke valik. Kar erte.,
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest