Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
''Talán alsóbb szinten is van valami hiba, szerintem kevés figyelmet fordítanak a reáltárgyakra, vagy egyszerűen megutáltatják szegény gyerekkel.''
Szerintem a tanár képzéssel úgy egészében vannak bajok, csak a humán dolgokat az ember akkor is könnyebben összeszedi ha utálja az órát. Az a baj imo, hogy tanárnak az megy aki gyerekekkel akar foglalkozni és nem az aki át akar adni valamit amit ő is fontosnak tart és amit úgy igazán ért, így persze hogy a gyereknek se jön át, hogy mitől is izgalmas ez az egész. Tehát X(főleg lány) szereti a gyerekeket elmegy tanárnak és választ egy/két random tárgyat amiből nem volt tragikusan gyenge közép iskolában és azt tanítgatja. + Egyetemen hallottam oktatótól, matekkal/fizikával kapcsolatban hogy egyszer bele nézett hogy mit tanul a fia középiskolában és majdnem elhányta magát, hogy milyen unalmas dolgokat
Megtanulnak képletekbe behelyettesíteni, amire egy kis primitív program is képes... mégis hogy várják, hogy egy értelmes ember ezért rajongjon?
Mellesleg ez a bölcsész irányultság nem csak magyar jellemző pl: [link] -
Loha
veterán
Talán alsóbb szinten is van valami hiba, szerintem kevés figyelmet fordítanak a reáltárgyakra, vagy egyszerűen megutáltatják szegény gyerekkel.
Egyetértek, a matek és fizika meg sztem egyéb reáltárgyak tanítása is abból áll, hogy jól elveszik az ember kedvét tőle egy életre, vmint túl nagy súlyt fektetnek a humán tárgyakra.
Aztán ha mégis reál irányvonalat választ az ember, ott is főleg arra hajtanak, hogy elvegyék a kedvét az egésztől... Ja meg túl sok a férfi, ami szintén visszatartó erő lehet...
-
bdav
őstag
'' Talán alsóbb szinten is van valami hiba, szerintem kevés figyelmet fordítanak a reáltárgyakra, vagy egyszerűen megutáltatják szegény gyerekkel.''
jaja ebben sok igazság van. meg egyszerűen valahogy nem divat mostanában szeretni a matek / fizika tárgyakat középsuliban, műszaki pályához pedig ez a kettő kell (infosnak is, gépésznek is)
Vladi: _jó_ szakmunkásból meg kevés is lesz, aki elég jó adott témában az ugyis egyetemre/fősulira megy mostanság.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thrustmaster th8a váltó
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megtanulnak képletekbe behelyettesíteni, amire egy kis primitív program is képes... mégis hogy várják, hogy egy értelmes ember ezért rajongjon?

.