Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlaboncz
tag
Igen, ez így igaz, de nem a forintosított árról van szó, hanem az ár/szolgáltatás viszonyról. Az iPod kevesebb szolgáltatást nyújt ugyanazért az árért. Nekem ez kompenzálódik azzal, hogy (szerintem) jobb a hangzása. (Igen, tudom, hogy nem bizonyított, hogy jobb lenne a hangzása, minősége, az sem , hogy rosszabb, de ez teljesen szubjektív, így nem érdemes róla vitatkozni.)
ZooLee -
zlaboncz
tag
Nem ferdítés, csak nem írtam oda nagy betűkkel, hogy szerintem

Amúgy elég nehéz dönteni, mert az áron kívül a többi paraméter mind-mind szubjektív. Az iPod marha drága (ráadásul a kiegészítői is) de nagyon jó minőségű, nagyon jó hangú, stb. (és ezek is már csak a szubjektív dolgok) Van aki megadja érte az extra árat, van aki nem.
ZooLee -
Raymond
titán
''Hogyan lehet majd hangszínbeállítások között váltani?
Egyáltalán tud ilyet? Mert user EQ biztos nem lesz...''
Nem tud semmit ! Egy par eves feature set-el hozakodtak elo es ennek kene mosta vilagmegvalto ujdonsagnak lennie. Az eszem megall...
Csak lejatsza a szamokat vagy sorban (az osszeset) vagy veletlenszeruen (szinten csak az osszeset). Ezen kivul nem tud semmit. Tehat nincs mas lejatszasi mod, nincs semmilyen EQ, nincs semmilyen felveteli lehetoseg (voice, fm, line in), nincs display....egyszeruen semmit nem tud az alapveto lejatszason kivul.
Es ahogy valaki egy masik forumban irta valasznak arra az ervre hogy nem csak shuffle modot tamogat hanem sorrendben is lejatsza a szamokat:
''You'll have to excuse me if I don't consider ''Play-in-Order'' as a feature.''
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest