Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
válasz
Steelheart
üzenetére
Az mi különbség van egy TFT-(HD)TV és egy TFT monitor között? Semmi. Pedig szerintem a TFT-TVknek van a legjobb képe (esetleg DLP, de az ritka mint a hóember a pokolban)
-
LordX
veterán
Pontosan ezért mondtam. Hiába jó papíron egy hardver, (jelen esetben csak a Cell, mert ez a GPU nem jobb, mint egy top PC-s) semmire nem jó, ha nem lehet könnyen programozni. Pl. FX 5800.
Aki szerint elvakult PC-s vagyok, az viszont nem tudja elolvasni az előző hozzászólásom végét
, írtam, hogy ettől még konzolra fog kijönni a legtöbb játék. De aki temeti e mellett a PC-t az (bocs, de) gyengeelméjű -
LordX
veterán
A cikk megerősített abban, hogy a PS3 nem lesz erősebb megjelenéskor sem egy aktuális top PC-nél. Egy-másfél év múlva meg az átlag PC fog vele vetekedni teljesitmenyben. Persze ez nem csökkenti az egységes HW előnyét, csak ez a konfig akkor ütött volna, amikor az X360 jött, nem 1 évvel később..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, írtam, hogy ettől még konzolra fog kijönni a legtöbb játék. De aki temeti e mellett a PC-t az (bocs, de) gyengeelméjű