Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
öööö, vmi félreértés van itt
egy rossz szót nem szóltam az asusra, nagyon is jó véleménnyel vagyok róluk, sokáig egy asus subnoti volt számomra a non plus ultra. egy megjegyzésem volt az asusal kapcsolatban az is csak a dizájn/burkolat időtállóságát és esztétikai tartósságát érintette. Ez sem volt különösebben pejoratív csupán arra utaltam hogy bár az ibm notik nem követik a legújabb divatot, épp ezért pár év mulva sem tünnek annyira idejétmultnak, karcosságot tekintve a matt fekete burkolat sokkal időtálóbb mint a ma divatos ezüst és egyébb színü festett műanyagok, nekem is volt ezüst színű szép gyöngyházfényű notim 
És mégeccer mondom, semmi bajom sem az asussal sem más notikkal, mindegyik megtalálja a saját vevőkörét, az ibm mellett sem szoktam kampányolni, a milyen notit vegyek topicokban, itt is csak a tapasztalataimat bátorkodtam megosztani
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Mikrotik routerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy rossz szót nem szóltam az asusra, nagyon is jó véleménnyel vagyok róluk, sokáig egy asus subnoti volt számomra a non plus ultra. egy megjegyzésem volt az asusal kapcsolatban az is csak a dizájn/burkolat időtállóságát és esztétikai tartósságát érintette. Ez sem volt különösebben pejoratív csupán arra utaltam hogy bár az ibm notik nem követik a legújabb divatot, épp ezért pár év mulva sem tünnek annyira idejétmultnak, karcosságot tekintve a matt fekete burkolat sokkal időtálóbb mint a ma divatos ezüst és egyébb színü festett műanyagok, nekem is volt ezüst színű szép gyöngyházfényű notim