Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asimovnak volt egy olyan fejtegetése,h majd a jövőben felfedeznek egy minimális energiaigényű,másokat egyálatlán nem zavaró szórakozási eszközt...és arra lyukadt ki,h ezt már feltaláltk és a neve:könyv.
Persze,ha nincs kéznél akkor nem rossz dolog,ha mondjuk az ember pl. a telefonján olvas...na de nyomogni állandóan,és még egy nagy kijelzőjű(enyémre 10-12sor fér ki)is megterhelő az olvasás...
jó ötlet,de sztem egy regényt nem monitoron kell olvasni,és nem is kényelmes... -
ragazzo
őstag
Én mindkét félnek igazat adok.Sajna egyre inkább az elektronikus információáramlás nyer teret.Egyre kevesebben vesznek könyvet,mert interneten sok dolog elérhető.
-
MUŁĐER
addikt
én nagyon nem örülnék neki ha megszűnne az igazi könyv, az e-könyv olyan mintha csak valami utánzatot olvasnék, meg sokkal kényelmesebb leülni a fotelba és olvasni a csöndben, akkor sem a gép előtt rohad legalább az ember...persze tudom védjük a fákat, együnk hódot ez is igaz...
-
Pendrive
csendes tag
Gyakorló könyvtáros és e-könyvgyártó vagyok. Meggyőződésem, hogy a jövő az elektronikus információé, a betű 100 év múlva is ''aktuális'' a nyomtatott hordozó már ma sem az. A jövőt a virtuális könyvtáré, a nagysebességű és döntően wireless interneté. Egyszerűen nem értem, hogy miért a Google iránti ellenségesség? Olyan feladatot látnak el, mintegy a könyvtárak helyett, amely méltó arra, hogy őket a köynvnyomtás feltaláló(i) fölé helyezze.
Nyilván nem jötékonysági intézmény. Vádolták őket az angol-amerikai szellemiség exportjával, de legutóbb azzal is, hogy ''eltulajdonítják'' már nem jogvédett klasszikusainkat... Aki dolgozik, a számlát állja az nem tulajdonosa a produktumnak? Az információszabadság és a demokrácia fontos ddolgok, de a hozzáadott érték fogalmárül nem hallottak? A nyomtatott könyvtári állomány ám közkincs, de a többi? Ha az üzletben vásárolt alapanyagokból ételt készítek, akkor az üzlet tulajdonosa, netán a többi vásárló jogosult lenne az ingyen ebédre?
Nem lehetne inkább tanulni tőlük munkát, szervezést, hatékonyságot, tapasztalataikból okulva jobban csinálni a magunk területén akár ugyanazt - esetleg küldetésnyilatkozatok és fantom-alapkönyvtárak helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest