- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Aktív témák
-
crab
senior tag
válasz
Bubu Kapitány #7 üzenetére
Ha a proci foglalat melletti slotra gondolsz akkor az a DPS foglalata, azaz a dual power system-é.
Dual Power System (DPS)
Driven by strong design philosophies and innovation, GIGABYTE new developed technology known as the Dual Power System (DPS) is introduced for 6-Dual series motherboard. The DPS technology is an ingenious design that gives you a power circuit with a total of 6 phases - providing 3 extra phases power circuits which is twice the amount recommended by the standard motherboard design guideline. In a DPS (Dual Power System) designed motherboard, an additional 3-phase power circuit DPVRM (Dual Power Voltage Regulator Module) daughter card is added on the motherboard. This effectively provides a more durable and stable power circuit to sustain a larger electric current of up to 150A. The DPS (Dual Power System) technology is conceived and specially designed for future processors that demand a higher working frequency and a more stable and durable power circuit.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest