Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
''felvásárolná az MS a Total Commander fejlesztőit, és Wincommander néven be lenne integrálva a köv. Winbe - én viszont (és meggyőződésem, hogy velem együtt még sok-sok felhasználó így lenne vele) csak örülnék neki''
Ezt nem vitatom. Nemrég hivatkoztam az átlagfogyasztó rövidlátó (nem) gondolkodására és lustaságára, amellyel nem mellesleg maga ellen dolgozik hosszú távon. Nos, pl. erre gondoltam. -
Megmergezte az agyad a windowsos monokultura, ezert rossz iranybol kozelited meg a dolgot
Ha normalizalodna a piaci helyzet, akkor megjelenhetnenek egyeb piaci szereplok is a sajat Win verziojukkal, pont ugy, ahogy most a Linuxnal: alapithatnal egy ceget, vehetnel egy win alaprendszert, melletehetned a TC-t, meg amit akarsz, es arulhatnad EgonWindows neven. Nem kell mindent a MS-nek csinalnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest