Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FTeR

addikt

válasz lapa #31 üzenetére

nemtom mondjuk a telepítéskor választható összetevőként szerintem nem lenne rossz.
    mert ezek az összetevők a platfrom részeit képezik. a telepítő választó hiánya nem a júzerek, hanem a platformra fejlesztők miatt van.
    ha én mint programozó akarok írni egy programot, akkor winnél biztosra vehetem, h lessz ott egy média lejétszó (pont az amire tervezek), amivel kis animokat játszhatok le a programomon belül. ott lesz egy xml/html pharser (IE), stb. és ezeket bármikor meghívhatom, mert pont úgy fognak reagálni, ahogy én arra számítok.
    ezzel ellentétben pl linuxnál minden kis apróságra külön figyelmet kell fordítani és/vagy mellékelhetem a saját megoldásaimat (mégha pl mellékelem az ff-et, akkor is nekem kell biztosítanom a frissítését és még a helyet is foglalja).

ha pl választható (lenne) a wmp telepítése és jólelkű felhasználónk pl a bsplayert teszi fel helyette, akkor megvan lőve az egész, mert annak nincsenek kivülről meghívható fügvényei (ellentétben pl a qt-val vagy a realplayerrel).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés