Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Digitalboy
üzenetére
''Hát nekem eddig csak Abit lapjaim voltak, és soha nem nyiffant ki egyik sem!!''
Na és? Nem az a mérvadó, hanem az, hogy eladott darabszámra mennyi a selejt. -
Komplikato
veterán
válasz
Intelligencs
üzenetére
OFF: Elégséges magyarázat, hogy hadilábon állok a Hungarian billentyűzettel meg a kiosztásával, és az a tény, hogy az ''Í'' és az ''Y'' gomb egymás melllett van? Konkrétan zavart az elírás vagy itt is divat a ''SuliNet'' szinvonalas vita, ahol ha nem tetszik valaki véleménye, akkor belekötünk a helyesírásába ?

-
Komplikato
veterán
''mellesleg nekem sose volt gondom az abittal, egy két instabilitáson kivűl.''
Érdekes, hogy mindenhol ilyen pozitív dolgokat olvasok csak, akkor tudnám miért álltak térdig a rossz Abit lapoban a szervizesek a melóhelyeimen?
Emlékszem mikor a BH6-ra beruháztam és kinyiffant. Elvittem a haverhoz, aki sok embernek vett ilyen lapokat, hogy cserélje be gariba, és ott állt nála a sarokban egy halom ilyen lap. Egyiken az AGP, másikon pár PCI, harmadikon pár ramfoglalat és volt amielyiken az IDE szállt el, vagy ezek tetsőleges kombinációja ...
Vagy ott van az agyonhípolt IC7, az lehet, hogy nagyon tuningmájszter lap, de érdekes módon bizonyos videókártyák nem mentek benne ...
Vagy amikor egyszerre 22 Abit lahoz jött ki Bios javítás, mert nem ment velük a SATA Seagate vinyó? (Közben meg terjedt a ''hír'', hogy a SATA SeGate-ek rosszak ...)
Félreértések elkerülése végett sok többi agyonhípolt márkától se vagyok elragadtatva (Asus, MSI és társai), mert hoztak ki ők is egy egy rossz alaplapot, vagy hanyagoltak el dolgokat, de Abitból a selejtarány rosszabb volt mint pár noname gyártótól. Most vagy nem olyan jók voltak, mint itt mindenki emlékszik rá, vagy M.O.-ra direkt a selejt jött, mint ahoyg az nem egy gyártó termékeivel megesik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi