Hirdetés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DyraKapitány
csendes tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Az az érdekes , hogy nekem, az összes haveromnak és még fél Egernek ilyen alaplapja (mármint valamilyen ABIT) van. És bár gondok előfordulnak velük mégis nagyon jó alaplapok. Igenis kiemelkednek a mezönyből aki ezt nem látja be az nem ért hozzá ez a történet ilyen egyszerű. Sorolhatnám miben nagyon jók de felesleges. Az meg , hogy mennyi gari van egy termékből sok mindenen múlik de én erre is azt mondom nincs belőlle annyi gari mint más lapból. Ebben van nekem is egy kis tapasztalatom. Ismerek olyan embereket akik most , hogy már az utolsó pár hónapban akadozott a szálitás sem vettek mást, kivártak vagy valahonnan felhajtottak ilyen lapot. Szóval hülyeségeket ne írj le mert egyszerűen nem igaz amit álitasz.
-
válasz
Komplikato
üzenetére
''agyonhípolt''
Először csak azt hittem, hogy elírás, de miután másodszor is ugyanígy írtad, azt kell gondoljam szándékosan írtad így. Megkérdezhetném, hogy ez a szó milyen nyelven íródott, és mit jelent? Köszi.
-
cikasz
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Az esetek nagy töbségében az a baj, hogy a vérpistike nekiesik az alaplapnak mint medve a málnabokornak. Tuningolja ezerrel emeli a feszüccséget oszt csodálkozik, hogy nem megy a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest