Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Nekem nagyon szimpatikus ez a kártya. Sztem az ára teljesen rendben van, gyakorlatilag ez kártya 50MHz (GPU) és 256MB ram híján egy 7900GTX. Könyen lehet, hogy az az 50MHz kis tuningal még elérhető, és akkor 400 dollárért van egy 256MB-os 7900GTX-ünk, ami a GTX-ek 500 dolláros árához képest nem is olyan rossz, persze GT van 300 dollár környékén is, csak ott nem garantált a tuning, nincs ilyen szép doboza, és nem jár ennyi gari, és support. Szóval sztem az ára a teljesítményének és az extraszolgáltatásainak megfelelő. az megint más kérdés, hogy nálunk úgysem lehet majd kapni

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- ASUS RTX 2080 TURBO Super
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi