Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
jola
csendes tag
A Pentacompnál (Etele út) vettem nettó 20 alatt, LAN-nal. Tudtommal van még nekik.
Az én gondomhoz hozzászólóknak köszönet. Egyébként csakugyan semmi harag a mobo iránt, 40e+ pénzért netto a kísérletező kedv is lankadna. Pedig abban a lényeg; - és hát nem szebb antituning cuccot megadásra bírni, mint unottan klikkelgetni a gyári BIOS-ban? (Mondom én, aki még a 133/133-ig jutottam csak, a CPUFSB minden átállítási parancsnál lefagy stb., de legalább hiszek az elv szépségében.)
Az Acorp-háznál vigyázzatok az előlapi audio-csatikra! Praktikus bekötni, de utána (márpedig nekifutásból mindent bekötöttem) totálcsönd az alaplapi vonalkimeneten. A rend kedvéért már megbeszéltem a P.comppal a cserét, hogy véletlenül kiderüljön: elöl fülhallgató, hátul hangfal üzemben minden lyukon dől a hang. Ergo valami belső rurós-érintkező nyugalmi helyzetben letesteli az előlapon mindkét csatornát! Még jó, hogy a kimenetek rövidzár-biztosak. Így alaplapon üzemeltetve a hangrendszert, a ház vonalkimenetén egy üres sztereó dugó meredezik...
Amit még be kellett volna vallanom már elsőre: PC 133-as noname RAM-mal üzemelek, még a régi konfigból (el is kellene adnom... irodai munkára kit érdekel?), talán nem csoda hát a 2-6-3 megtagadása. Igaz is: tapasztalat szerint 3-6-3 vagy SDP-6-3 a nyerő?
Laci
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szemüveges topik
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- GTA V
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi