Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
karib
addikt
Eddig egy gépet szereltem sk ilyen lappal, annál tapasztaltam hasonlót. Procija Duron 750 @ 1000 volt, de nekem csak felhúzva produkálta. Aztán piszkálgattama BIOS-ban, nem tudom mit állítottam, de egyszer csak megszűnt. Nekem úgy tűnt, hogy az ECS instabilabb manuális RAM beállításokkal... esetleg próbáld ki SPD Detectre rakni, ezek szerint a RAM-od kibír bármit, amit ad neki az ECS.
Továbbá meg kell jegyezni, hogy ha egyik lapban futott valamit egy adott RAM (vagy CPU...), másikban nem feltétlen fogja reprodukálni. ECS nem tudom mennyire szereti a kihegyezett RAM beállításokat. Nekem 256 MB Samsung DDR-rel úgy tűnt, hogy akármit állítok, akár a leglassabbat, nem ment rendesen, aztán SPD detectre állítva minden gond megszűnt.
Persze lehet, hogy mást is állítottam közben, de mivel megjavult a gép, nem foglalkoztam vele többet.
Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gumi és felni topik
- VR topik
- Google Pixel topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- ADATA 32GB (2x16) DDR5 - 8000MHz CL38 - XPG Lancer Neon RGB - 10 év garancia!
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest