Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
Celtic
tag
Per pillanat 1 darab minta van az asztalomon (nem titok senki előtt továbbra sem, hogy ki vagyok. lásd e-mail cím). Rövidesen nem az asztalomon lesz, holnap meghallgatom - vele és nélküle.
Hogy mikor lesz kapható, az a piaci visszajelzéstől függ, de mivel -mint minden Coolink termék- ez is a KOLINK Itl' Corp. terméke, és a kapcsolatuk a Kelly-vel meglehetősen szoros, ha van rá igény, akkor akár 1-2 héten belül.
Veled, Mattyer egyetértek, de nem mindenki modder, és a garvesztés igencsak megfontolandó kérdés.
A cikk arról szólt szerintem, amiről az oldal: mi történik hazánkban és külföldön, illetve a kettő összefonódásáról. Ez pedig így van jól.
Jó fórumozást, én hazamegyek (persze ez senkit sem érdekel... :) ). -
Witlok
tag
Rendben, részemről a vita lezárva (a 0 Ft. zavart egy kicsit, ezért nem hagytam szó nélkül).
Inkább az illett volna a topicba, hogy jó-e ez a megoldás, megéri-e, kapható-e, stb. - ehelyett más megoldásokon vitatkoztunk...
Ha valaki találkozott már a cikkben szereplő zajcsökkentővel, kérem írja le, hogy mit tapasztalt, milyen valójában - őszintén érdekelne. -
[amne]
senior tag
Én is inkább a te verziódat követném, vajon miért? :)
Talán azárt mert a saját magad által elvégzett munka jobban esik mint egy megvett áru felszerelése, mondjuk néha jó lenne ha nem a sz@rból kéne várat építeni (ami ugye sok esetben jellemző a hazai modder életére).
AMúgy én az eldolgozást úgy szoktam csinálni hogy nagyjából elcsiszolom vagy reszelem, és egy erre vásárolt fekete koax kábel felvágok hosszábba és rá teszem a cuccosra. Ennyi. -
Witlok
tag
Már elnézést, de ha nekiállok dekopírral lyukat vágni akkor nem ugrik a garancia a házra? Plussz a lemez szélét is illik eldolgozni vagy szegéllyel elfedni (tudom, erre az szokott a válsz lenni, hogy ne nyúlkáljunk oda - de ha valahova el kell cipelni a gépet olyan szép kis sebeket tud az ember a legnagyobb odafigyelés mellett szerezni az éles lemeztől...).
Ráadásul a dekopíros módszer ha mindent beleszámolsz lehet, hogy drágább:
- először is meg kell venni a dekopírfűrészt, ha megvan akkor persze minimális rész esik a gép és a fűrészlap árából egy lyukra
- plussz eszközök vagy anyag felhasználása (pl. reszelő, védőszegély)
- ottvan a felhasznált energia költsége (fűrész fogyasztása, világítás, fűtés, stb...)
- vegyük az időráfordítást (rákészülni, kivenni a gépet az asztal alól, szétszedni, fűrészelni, sorjázni, összerakni, visszarakni)
- takarítani a fűrészelés után
- legvégére hagytam a munkaköltséget, az egész művelet legyen kb. fél óra (minent beleszámolva, nem csak fűrészelés idejét). Nemtudom ki hogy keres, de én egy fél óra munkáért valamivel többet kapok mint ennek a kütyünek az ára...
Tudom, ez Magyarország, a fent felsorolt költségeket (főleg a saját munkát) nem szoktuk számolni - így kijön a 0 Ft. ...
Szakmai szempontból teljesen igazad van, bármely akadály a levegő útjában rontja a légáramlás hatékonyságát, ezen ez a műanyag gyűrű sem javít (csak a zajt csökkenti).
Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Borderlands 4
- Riasztó topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest