Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Den
veterán
Szerintem ez változni fog. Az utóbbi időben esett annyit a notebookok ára hogy most sokan bevállalnak noteszt. Amig nagyon drága volt, csak az vett akinek tényleg_mobil_gép kellett mert sokat cipelte, és sokat használta akkuról. A mostani tendencia viszont hogy sokan az asztali gépet cserélik le noteszre, és minnél bikább gépet akarnak. Aztán a használat közben jön a felismerés, hogy túl nehéz túl keveset megy aksiról, de az asztali gépet sem helyettesíti teljesen, aztán mikor bővíteni kéne és nem lehet akkor sokan visszapártolnak az asztalihoz, és noteszt legközelebb csak nagyon hordozható, aksiról sokáig üzemelő típust vesznek
Én ezeket a stádiumokat végigjártam. Amikor noteszre váltottam akkor a fícsörlistán csak a kijelzőméretet és a proci órajelet figyeltem :). Ma meg asztali gépet használok, noteszből pedig 1,5 kilónál nehezebb, 12 colosnál nagyobbat semmi pénzért nem vennék :) -
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
A paraméterek szépek. Papíron. Mikor megjelentek a crusoek a notebook gyártók is lelkesek voltak, aztán a tesztek után az lett a vége hogy a legtöbb nem kezdett gyártani ilyen notebookot, amelyik kezdett az is csak sub-noteokat.
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest