- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
''Egy jó házimozi rendszer és a filmek árából életed végéig járhatsz egyébként moziba, a legtöbb film úgyse ér meg többszöri nézést.''
Egyetértek. Másrészt mostanság nem divat reklámozni hogy netán van 1000 filmem mert még filmbuzinak néznek, ami igaz is lenne. Ha lenne!A mozinak meg van egy feelingje, én például elég kellemetlenül érezném magam, hogy átjön a csaj mozizni hozzám, és ott baszakodok azzal a gusztustalan sötét valamivel a sarokban, inkább elmegyek vele mozizni. Másrészt szerintem (legalább nekem is) elég nehéz beszerezni a filmeket netről, és ha mégis sikerül pocsék a minősége. Nekem ér 1500 ft-ot hogy normálisan, töltögetés nélkül nézhessek meg egy filmet, de ezt minek is magyarázom a ph-n? :S
-
Cicero
őstag
ja igen neked van igazad, ki se mozdulj a gép elől, végülis jól érzed magad előtte nem? Az meg mit számít hogy hülyének néznek... a gép megért.
x@b3e: Persze majd buzigyerek linuxot fogok használni. Igen hallottam. Mivel nézek HD filmet? Kábé semmivel, mert nincs rá szükségem, hdtvre meg nem költök, de igen ezekkel a tényekkel nem foglalkozva tényleg megér egy pct építeni a nappaliba, mellesleg volt egy ''htpc''-m már 2002-ben és alig volt használva, nekem az élet nem csak a tévé és gép között zajlik le. sry hogy nem érthetem meg a gondolkodásod.
písz -
Cicero
őstag
hm.. már nem tudnak újat mutatni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jövedelem
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- Noctua NF-A12x25 PWM Chromax
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest